Új disztribúció: NETIS
Új disztribúció: NETIS
2016.06.14. Új disztribúció: NETIS
Örömmel jelentjük be, hogy új disztribúcióval bővült a portfóliónk: NETIS
 
A 2000-ben alapított Netis Systems hálózati termékek és megoldások vezető szállítója. Legkorszerűbb gyártástechnológiával, kiemelkedő termékmínőséggel és kiváló vevőszolgálattal a NETIS világszerte egy megbízható termékekeket gyártó hírnévre tett szert.  
 
A NETIS termékcsaládja vezeték nélküli routereket, adaptereket, switcheket, DSL modemeket, hálózati adaptereket és egyéb hálózati megoldásokat tartalmaz. 
 
Az erős háttérrel rendelkező NETIS több mint 300 tapasztalt szoftveres és hardveres mérnököt alkalmaz, ami garantálja a folyamatos fejlődést a rohamosan feljődő hálózati piacon, és kiemelnénk, hogy a magyar nyelv is szerepel a termékek szoftverében. 
 
A Netis System egy 20000 m2-es gyára, havi 10 millió termék gyártására képes, amit szigorú ISO9001:2000 szabvánnyal teszik. 
 
Jelenleg több mint 30 irodájuk van világszerte, többek között Kína, Észak-Amerika, Európa, India, Taiwan és Koreában.
 
A Netis System célja, hogy kiváló minőségű és kedvező árfekvésű termékek gyártásával a hálózati termékek piacán vezető gyártóvá váljanak. 
 
 

 

© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer