BenQ ISE kiállítás 2017
BenQ ISE kiállítás 2017
2017.01.17. BenQ bemutatja vizuális megjelenítő megoldásai és új szoftverintegrációit a 2017-es ISE kiállításon
További lépések a megjelenítők megújításában!
 
 
BenQ, mint iparági vezető információtechnológia és megoldásszállító mutatja be legújabb szoftverintegrációját az amszterdami ISE 2017 rendezvényen, Az elmúlt 8 egymást követő évben a BenQ jelen volt a kiállításon, ahol idén a professzionális, üzleti és oktatási célra készült digitális tartalomszolgáltató megjelenítők és projektorok kapnak fókuszt. A nagyáruházi szegmens kiszolgálására a BenQ bemutatja új, UHD 4K felbontású lézer projektorát, az LU9715 BlueCore lézer projektor, amely képes 360° és függőleges vetítésre is, hogy megragadja az emberek figyelmét. Kifejezetten a show-ra érkezik az új, okos X-Sign tartalom menedzsment szoftver, a Skyrec okos adatanalizáló rendszer, a BenQ ultra-vékony kávájú videó fal megoldása, valamint egy hosszúkás formájú digitális tartalomszolgáltató megjelenítő.
A vezeték nélküli azonnali előadások elősegítésére a BenQ elköteleződött az InstaShow mellett, amellyel – a BenQ interaktív megjelenítői (IFP), projektorai, EZWrite 4.0 szoftvermegoldása és az NFCPen hozzáfűzést elősegítő eszköze mellett - még hatékonyabb vállalati találkozók rendezhetők.
 
"Életünk egyre inkább technológiavezéreltté válik, amely fejlődés nemcsak a tárgyalótermekben jelenik meg, hanem a vásárlásaink során is, valamint ahogy éljük mindennapjainkat. Az emberek el szeretnének merülni az új technológiákban, amelyekkel közelebb kerülhetnek kollégáikhoz és kedvenc márkáikhoz,” jegyezte meg Pete Wang, a BenQ Europe elnöke.
"A BenQ arra törekszik, hogy a közös munka még kreatívabb és könnyebb legyen. A vállalatunk nemcsak hardver eszközöket ad felhasználóik kezébe, hanem valódi megoldásokat, amelyek BenQ technológiákon nyugszanak. Mi már úgy tekintünk magunkra, mint megoldás szállítók, amely vállalat hardvert és szoftvert is kínál felhasználóink részére.”
 
Nagyáruházi megoldás:
 • LK970 UHD 4K lézer projektor – BenQ új projektora 5000 ANSI lumen fényerővel a professzionális AV piac számára.
 • LU9715 BlueCore lézer projektor – 360˚-os és függőleges vetítési képesség a lézer fénynek köszönhetően a kreatív kép- és színmegjelenítésért nagyméretű rendezvényeken
 • PL552 55” és PL490 49” videó fal megoldás – BenQ legújabb, ultra-keskeny kávájú megoldása és a 4K felbontás a legfinomabb megjelenítést garantálja. A megjelenítőn megtalálható a legújabb Display Port1.1, amellyel felfűzhetőek a megjelenítők, így 2x2 megjelenítővel valódi UHD 4K felbontású videó fal állítható össze.
 • SL550 55” digitális okos tartalomszolgáltató megjelenítő – Egy minden-az-egyben digitális okos tartalomszolgáltató csomag üzleti vállalkozások részére, sokféle méretben  
 •  X-Sign tartalommenedzsment szoftver – BenQ egyedülálló, felhő alapú szoftvere megoldást kínál professzionális tartalom előállítására, szerkesztésére és kezelésére a digitális tartalomszolgáltató megjelenítőkön
 •   Skyrec okos adatanalizáló rendszer – Egy szoftver, amellyel a nagyáruházak menedzsmentje jobban megérthetik vásárlóikat.
 • BH281 és BH380 digitális tartalomszolgáltató megjelenítők– Egyedüli hosszúkás felépítésű megjelenítő, amelyekkel kicsi vagy keskeny terekben kínálhat testre szabott vásárlói élményt.
Teljes megjelenítő megoldás a hatékony találkozókért:
 • InstaShow Plug-and-Play – Vezeték nélküli, több résztvevős előadás full HD felbontással a vállalati tárgyalások során.
 • EZWrite 4.0 és NFCPen – BenQ RP750K 4K UHD interaktív lapos képernyője - az EZWrite 4.0 és az NFCPen szolgáltatással ötvözve – kiszélesíti a megjegyzés kezelés és az ötletátadás horizontját és lehetőségeit.
 • SU754 nagyfelbontású projektor – Lélegzetelállító tisztaság és fényerő, tökéletes megbízhatóság és rugalmas működés mellett
Videó utómunkához:
 •  PV3200PT és PV270 utómunka monitorok– IPS technológiával, 100% Rec.709, 96% DCI-P3 és 99% Adobe RGB színtere és hardver kalibráció a fotó- és video-szerkesztéshez.
Házimozi:
 • X12000 HD 4K LED házimozi projektor– Egy új fényforrással az otthoni valódi mozi termes szórakozásért.
© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer