D-Link KVM Switch - DKVM-2K ( 2 port, PS/2, kábelek)
D-Link KVM Switch - DKVM-2K ( 2 port, PS/2, kábelek) D-Link KVM Switch - DKVM-2K ( 2 port, PS/2, kábelek)
D-Link KVM Switch - DKVM-2K ( 2 port, PS/2, kábelek)
D-Link KVM Switch - DKVM-2K ( 2 port, PS/2, kábelek)

D-Link KVM Switch - DKVM-2K ( 2 port, PS/2, kábelek)

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
  • Bemeneti csatlakozó :
    PS/2
  • Kimeneti csatlakozó :
    PS/2
  • Videó csatlakozó :
    VGA
Leírás
 
Ez a billentyuzet, video és egér-váltó (KVM) ketto-négy különbözo szerver PC felügyeletét teszi lehetové egyetlen billentyuzet, egyetlen monitor és egyetlen egér segítségével. Könnyen kezelheto és kimagasló teljesítményu készülék.

Ez a billentyűzet, video és egér-váltó (KVM) kettő-négy különböző szerver PC felügyeletét teszi lehetővé egyetlen billentyűzet, egyetlen monitor és egyetlen egér segítségével. Könnyen kezelhető és kimagasló teljesítményű készülék.

Minden KVM-switch továbbfejlesztett mikroprocesszor-emulációval rendelkezik valamennyi KVM-port kezelésére. Ennek segítségével lehetséges valamennyi csatlakozó PC egyidejű indítása. Az automatikus felismerésnek, az akusztikus visszajelzésnek és a gyorsbillentyűknek köszönhetően rendkívül kényelmes a munkavégzés a készülékkel. A készülék elején található egy kontroll gomb, amellyel kiválasztható a kezelni kívánt számítógép.

A KVM switch intelligens mikroprocesszorai mentik a CAPSLOCK, NUM LOCK és a SCROLL LOCK állapotot minden számítógépen. Támogatja a VGA, SVGA ás MultiSync monitorokat 1600 x 1200 Pixel felbontásig.
További adatok
Cikkszám
HALDLIDKVM2K
Gyártói cikkszám
DKVM-2K
Gyártó:
D-LINK
Mennyiségi egység
db
Garancia
12 hónap
Tömeg:
0,50 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer