D-Link DKVM-2KU ( KVM Switch 2 portos PS/2+USB 2.0 ) kábelekkel
D-Link DKVM-2KU ( KVM Switch 2 portos PS/2+USB 2.0 ) kábelekkel D-Link DKVM-2KU ( KVM Switch 2 portos PS/2+USB 2.0 ) kábelekkel
D-Link DKVM-2KU ( KVM Switch 2 portos PS/2+USB 2.0 ) kábelekkel
D-Link DKVM-2KU ( KVM Switch 2 portos PS/2+USB 2.0 ) kábelekkel

D-Link DKVM-2KU ( KVM Switch 2 portos PS/2+USB 2.0 ) kábelekkel

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
  • Bemeneti csatlakozó :
    PS/2
  • Kimeneti csatlakozó :
    USB2.0
  • Videó csatlakozó :
    VGA
Leírás
 
Ez a KVM switch négy különbözo szerver PC felügyeletét teszi lehetové egyetlen billentyuzet, egyetlen monitor és egyetlen egér segítségével. Könnyen kezelheto, kimagasló teljesítményu és bovítheto készülék.

Ez a KVM switch négy különböző szerver PC felügyeletét teszi lehetővé egyetlen billentyűzet, egyetlen monitor és egyetlen egér segítségével. Könnyen kezelhető, kimagasló teljesítményű és bővíthető készülék.

Minden KVM switch továbbfejlesztett mikroprocesszor-emulációal rendelkezik valamennyi KVM eszköz intelligens kezeléséhez. Ennek köszönhetően minden kapcsolódó számítógép egyidejűleg indítható. A képernyőkijelző felhasználóbarát felületet kínál a kezelni kívánt PC kiválasztásához. Az automatikus felismerésnek, az akusztikus visszajelzésnek és a gyorsbillentyűknek köszönhetően rendkívül kényelmes a munkavégzés a készülékkel. A készülék elején található egy kontroll gomb, amellyel kiválasztható a kezelni kívánt számítógép.

A KVM switch menti a CAPSLOCK, NUM LOCK és a SCROLL LOCK állapotot minden számítógépen. Támogatja a VGA, SVGA ás MultiSync monitorokat 1600 x 1200 Pixel felbontásig.
További adatok
Cikkszám
HALDLIDKVM2KU
Gyártói cikkszám
DKVM-2KU
Gyártó:
D-LINK
Mennyiségi egység
db
Garancia
12 hónap
Tömeg:
0,50 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer