D-Link KVM Switch - DKVM-4U (4 port, USB )
D-Link KVM Switch - DKVM-4U (4 port, USB )
D-Link KVM Switch - DKVM-4U (4 port, USB )
D-Link KVM Switch - DKVM-4U (4 port, USB )

D-Link KVM Switch - DKVM-4U (4 port, USB )

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
  • Bemeneti csatlakozó :
    USB2.0
  • Videó csatlakozó :
    VGA
Leírás
 
Ezzel a 4 portos USB KVM switch-csel egyetlen billentyuzettel és egérrel egyszerre felügyelhet 4 számítógépet. Az USB billentyuzetbol, egérbol és egy monitorból álló vezérlokonzolt egyszeru kézben tartani, emellett a megoldás rendkívül helytakarékos. 

Ezzel a 4 portos USB KVM switch-csel egyetlen billentyűzettel és egérrel egyszerre felügyelhet 4 számítógépet. Az USB billentyűzetből, egérből és egy monitorból álló vezérlőkonzolt egyszerű kézben tartani, emellett a megoldás rendkívül helytakarékos. 

Minden KVM switch fejlett mikroprocesszor emulációval rendelkezik valamennyi KVM port intelligens kezeléséhez. Ennek köszönhetően valamennyi csatlakoztatott számítógép egyszerre indítható függetlenül attól, mely PC-re van éppen aktuálisan állítva a kapcsoló. A DKVM-4U USB porton keresztül kap áramellátást, így nincs szükség külön áramforrásra. Az automatikus felismerésnek, az akusztikus visszajelzésnek és a gyorsbillentyűknek köszönhetően rendkívül kényelmes a munkavégzés a készülékkel. A készülék elején található egy kontroll gomb, amellyel kiválasztható a kezelni kívánt számítógép. Az Auto-Scan mód lehetővé teszi az automatikus PC felismerést. 

A csomag két kábelkészletet (DKVM-CU) is tartalmaz, melyekkel a KVM switch azonnal üzembe helyezhető.
További adatok
Cikkszám
HALDLIDKVM4U
Gyártói cikkszám
DKVM-4U
Gyártó:
D-LINK
Mennyiségi egység
db
Garancia
12 hónap
Tömeg:
0,50 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer