D-Link Wireless N 300 Easy Router - GO-RT-N300 (Wi-fi, 10/100, WAN, 4xLAN)
D-Link Wireless N 300 Easy Router - GO-RT-N300 (Wi-fi, 10/100, WAN, 4xLAN) D-Link Wireless N 300 Easy Router - GO-RT-N300 (Wi-fi, 10/100, WAN, 4xLAN)
D-Link Wireless N 300 Easy Router - GO-RT-N300 (Wi-fi, 10/100, WAN, 4xLAN)
D-Link Wireless N 300 Easy Router - GO-RT-N300 (Wi-fi, 10/100, WAN, 4xLAN)

D-Link Wireless N 300 Easy Router - GO-RT-N300 (Wi-fi, 10/100, WAN, 4xLAN)

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Típus :
  Vezeték nélküli
 • Vezeték nélküli hálózat :
  b/g/n
 • WiFi sebesség :
  300 Mbps
 • 2.4 GHz-es kapcsolat :
  Igen
 • LAN :
  4
 • Max. LAN sebesség :
  100 Mbps
 • WAN :
  1
 • Max. WAN sebesség :
  100 Mbps
 • Titkosítási szabvány :
  WPA2
Leírás
A dlinkgo GO-RT-N300 Wireless N300 Easy Router egy kicsi, de nagyteljesítményű vezeték nélküli router szélessávú Internet kapcsolatod megosztására. Csatlakoztasd szélessávú modemedhez, indítsd el böngésződből a Beállítás Varázslót, és haladj végig magyarul a konfigurációs lépéseken. Mindegy, hogy éppen böngészni szeretnél vagy csak elindítanál egy videót a kanapéd kényelméből a laptopodon, a GO-RT-N300 router folyamatos kapcsolatot biztosít otthonodban.
Gyors és megbízható otthoni hálózat 
A dlinkgo GO-RT-N300 Wireless N300 Easy Router akár 300Mbps sebességű Wi-Fi hálózatot biztosít. Ez elegendő a böngészés mellett fájlok villámgyors küldésére vagy akár online játékokhoz is. A beépített antenna a lakás bármely pontján biztosítja a folyamatos kapcsolathoz szükséges lefedettséget kieső pontok nélkül. A GO-RT-N300 beépített Repeater funkcióval is rendelkezik, mely lehetővé teszi meglévő vezeték nélküli hálózatod hatótávolságának bővítését akár a legeldugottabb sarkokig is.
Rugalmas csatlakozási lehetőség eszközeid számára 
Mindegy, hogy asztali számítógéppel vagy laptoppal, okostelefonnal vagy tablettel szeretnél csatlakozni, a GO-RT-N300 folyamatos Internet kapcsolatot biztosít. A négy 10/100Mbps Fast Ethernet portot használhatod a vezetékes hálózati eszközök csatlakoztatására, míg az összes Wi-Fi készüléked a lakás bármely pontjáról csatlakozhat a router Wi-Fi felületéhez. Végezd el otthoni feladataid asztali számítógépeden, játssz játékkonzolodon vagy böngéssz a videómegosztó oldalakon okostelefonodról - a Wireless N300 Easy Router minden készüléked számára biztosítja az Internet elérését.
Egyszerű beállítás, egyszerű biztonság 
Az Internet kapcsolat megosztása nem lehet bonyolult feladat - nyiss meg egy web böngészőt, indítsd el a Beállítás Varázslót, majd kövesd lépésről lépésre a magyar nyelven megjelenő utasításokat. Hozz létre egy biztonságos hálózatot egyetlen gombnyomással a Wi-Fi Protected Setup funkciónak köszönhetően külön egyedi beállítások vagy generált jelszavak beírása nélkül is.
Biztonsági funkciók széles tárháza
A GO-RT-N300 számos biztonsági funkcióval rendelkezik, így mindig biztonságosan netezhetsz adataid maximális védelme mellett. A WPA/WPA2 titkosítás védi a vezeték nélküli adatforgalmat, megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést és hallgatózást, míg a NAT tűzfal az Internetről érkező támadásokkal és behatolási kísérletekkel szemben nyújt védelmet. Mindegy, hogy éppen online vásárolsz, online bankolsz vagy személyes ügyeidet intézed, a GO-RT-N300 biztonságban tartja adataid és hálózatod.
Modern, egyedi kivitel
A Wireless N300 Easy Router egyedi kivitelének köszönhetően nem kell azt elrejtened a kütyüs sarokba. A portokat és csatlakozókat hátul elrejtő kis fekete készüléket elhelyezheted akár a TV mellett is.
További adatok
Cikkszám
HALDLIGORTN300
Gyártói cikkszám
GO-RT-N300/E
Gyártó:
D-LINK
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,20 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer