D-Link GO-RT-AC750/E Wireless AC750 Easy Router (2,4 GHz, 5 GHz)
D-Link GO-RT-AC750/E Wireless AC750 Easy Router (2,4 GHz, 5 GHz) D-Link GO-RT-AC750/E Wireless AC750 Easy Router (2,4 GHz, 5 GHz)
D-Link GO-RT-AC750/E Wireless AC750 Easy Router (2,4 GHz, 5 GHz)
D-Link GO-RT-AC750/E Wireless AC750 Easy Router (2,4 GHz, 5 GHz)

D-Link GO-RT-AC750/E Wireless AC750 Easy Router (2,4 GHz, 5 GHz)

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Típus :
  Vezeték nélküli
 • Vezeték nélküli hálózat :
  b/g/n
 • 2.4 GHz-es kapcsolat :
  Igen
 • 5 GHz-es kapcsolat :
  Igen
 • LAN :
  4
 • Max. LAN sebesség :
  100 Mbps
 • WAN :
  1
 • Max. WAN sebesség :
  100 Mbps
 • Titkosítási szabvány :
  WPA2
Leírás

A dlinkgo GO-RT-AC750 Wireless AC750 Easy Router egy megfizethető belépő a jövő vezeték nélküli hálózatainak világába. A legújabb nagysebességű 802.11ac Wi-Fi szabványt ötvözi a meglévő 802.11n hálózatokkal való kompatibilitással és a Fast Ethernet portokkal zökkenőmentes vezeték nélküli hálózati élményt biztosítva a legkülönbözőbb Wi-Fi eszközökkel. A Wireless AC technológia jelentette nagyobb lefedettség és megbízhatóság minden korábbinál nagyobb körben biztosítja az Internet kapcsolatot otthonodban. Mindehhez társul a GO-RT-AC750 széleskörű biztonsági funkciókészlete, mely megvédi adatait a jogosulatlan kezektől. 

Nagysebességű vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat

A GO-RT-AC750 Wireless AC750 Easy Router a legújabb nagysebességű vezeték nélküli technológiát alkalmazva akár 750Mbps Wi-Fi sebességet és megnövekedett lefedettséget biztosít. Használd ki a média streamek, az Internetes telefonálás és a tartalomgazdag böngészés élményét az egész lakásban - akár az összes Wi-Fi képes készülékeddel egyszerre. A Wi-Fi kapcsolaton felül a 10/100Mbps Ethernet portokra olyan készülékeket csatlakoztathasz, amelyek nem rendelkeznek Wi-Fi felülettel: TV készülékeket, médialejátszókat, játékkozolokat. A beépített Quality of Service (QoS) motor lehetővé teszi a fontosnak jelölt forgalom előnyben részesítését, így kedvenc alkalmazásaid mindig optimális sávszélességben részesülhetnek.

Két Wi-Fi sáv a zökkenőmentes átmenethez

A GO-RT-AC750 Wireless AC750 Easy Router két Wi-Fi sávon működik egyszerre. Böngéssz, chatelj, játssz online a 2.4GHz sávon, és mindeközben streameld videóid az 5GHz sávon laptopodra, mobilodra. A két sáv két külön Wi-Fi hálózatként használható, így hálózatod a saját igényeidre szabhatod. Akár egy vendéghálózatot is létrehozhatsz a hozzád érkezőknek biztonságban tudva tőlök saját belső hálózatod. 

Egyszerű beállítás, egyszerű biztonság

Az Internet kapcsolat megosztása nem lehet bonyolult feladat - nyiss meg egy web böngészőt, indítsd el a Beállítás Varázslót, majd kövesd lépésről lépésre a magyar nyelven megjelenő utasításokat. Hozz létre egy biztonságos hálózatot a WPA/WPA2 vezeték nélküli biztonsági protokollokkal vagy egyetlen gombnyomással a Wi-Fi Protected Setup funkciónak köszönhetően külön egyedi beállítások vagy generált jelszavak beírása nélkül is. Mindezeken felül a beépített tűzfal védelmet biztosít az Internetről érkező rosszindulatú támadásokkal szemben, a hozzáférés korlátozása pedig a kezedbe adja a kontrollt hálózatod felett.

További adatok
Cikkszám
HALDLIGORTAC750
Gyártói cikkszám
GO-RT-AC750/E
Gyártó:
D-LINK
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,20 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer