Benq Pótlámpa PX9600/PW9500 projektorhoz (5J.JAM05.001)
Benq Pótlámpa PX9600/PW9500 projektorhoz (5J.JAM05.001)
Benq Pótlámpa PX9600/PW9500 projektorhoz (5J.JAM05.001)
Benq Pótlámpa PX9600/PW9500 projektorhoz (5J.JAM05.001)

Benq Pótlámpa PX9600/PW9500 projektorhoz (5J.JAM05.001)

Műveletek a termékkel:
Leírás

Ragyogó és megbízható képminőség nagyméretű rendezvényekhez

BenQ PX9600 projektornak kiváló telepítési rugalmasságot ad a hét, különféle objektív, a motoros zoom, fókusz és lencse emelés. A projektor képességei ragyogó képminőséget, ultra-magas kontraszt arányt és fényerőt, valamint elképesztő felbontást kínálnak. A cserélhető színkerék pedig lehetőséget ad a középtartomány színeinek erősítésére, amellyel az élethű megjelenítés garantálható.

Hétféle opcionális objektív

Széleskörű felhasználáshoz, optimális vetítési telepítéshez és teljesítményhez hétféle objektív érhető el a rövid vetítőtávolságú változattól a távoli vetítésre alkalmas változatig. Az objektívek mindegyik üvegből készült a kiváló fókusz képesség érdekében, valamint nagyméretű nyílásokkal rendelkeznek a világosabb képminőség elérése érdekében. Az objektívek Japánban készülnek, hogy a lehető legmagasabb minőség biztosítható legyen.

360° dönthetőség

A 360°-os, bármely irányú dönthetőség új távlatokat nyit és így a projektor alkalmazkodik a felhasználás formájához - mennyezeten, oldalfalon, mint például boltokban, galériákban vagy színházakban. Ez a funkció további, innovatív vetítési lehetőségeket is kínál, mint például padlóra történő vetítést.

Motoros fókusz és zoom

A lencse eltolást gyakran használják az üzembe helyezéskor, vagy projektor elhelyezéskor a megjelenítési kihívások leküzdésére. A motoros vízszintes/függőleges lencse eltolással a vetített kép tökéletesen beállítható egy távirányító segítségével, függetlenül attól, hogy a projektor egy mennyezeti tartón vagy egy asztalra van helyezve.

Motoros vízszintes/függőleges lencse eltolás

A motoros nagyátfogású zoom objektív elképesztő távolságból állítható egy távirányító segítségével, amely nagyban megnöveli a projektor telepítési rugalmasságát, valamint segítséget nyújt az objektív cseréjekor is. Nem csak az extra mennyezeti felszerelést, valamint újraépítési munkát lehet elkerülni, hanem minden egyéb kényelmetlenséget, amelyet a fizikai munka okoz - időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

Független 3D színvezérlés a 6 alapszínhez

A BenQ exkluzív 3D színmenedzsment eszközével Ön - külön-külön - 100%-ban finom hangolhatja a 6 alapszín (R/G/B/C/M/Y) telítettségét, erősítését és színárnyalatát.

Cserélhető színkerék rendszer

A négy-szegmenses színkerékkel, valamint a továbbfejlesztett Texas Instruments BrilliantColor™ technológiával a projektor valósághű, színekkel és fénnyel teli megjelenítést biztosít. A nagysebességű, hat-szegmenses színkerék kiegészítőként érhető el, amellyel megnövelhetők a középtartomány színeinek intenzitása, valamint a fényerő, vagyis még élethűbb képet jeleníthet meg a projektor. 

További adatok
Cikkszám
PJKBENQLAMPPX9600
Gyártói cikkszám
5J.JAM05.001
Gyártó:
BENQ
Mennyiségi egység
db
Garancia
12 hónap
Tömeg:
0,30 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer