Nemzeti Fejlesztési Terv

A Cédrus Számítástechnikai Kft. képzései az EU társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósulnak meg.

’Tanuljunk együtt’-A Cédrus Kft. képzési programjai a 2008-as esztendőre
HEFOP-3.4.1-08/1-2008-05-0343/2.0

  • Üzleti kommunikációs ismeretek képzés elvégeztével képesek lettünk meghatározni a kommunikációnk módját a célok függvényében, képesek lettünk felismerni a verbális és a nem verbális kommunikáció sajátosságait és eszközeit, továbbá képesek lettünk megérteni a kommunikációs üzeneteket.
    Megtanultunk viselkedni nehéz és konfliktus helyzetekben, továbbá képessé váltunk nemcsak a partner kritikájának elfogadására, hanem saját kritikáink megfogalmazására is.

    Számítástechnikai alapismeretek képzés rendszerezte és közvetítette azokat az ismereteket, amelyek elsajátítása nélkülözhetetlen a számítástechnika alkalmazásához. Megismertette a hallgatókkal az információ megszerzésének lehetőségét, annak feldolgozását és továbbításának lehetőségeit, technikai feltételeit.

    Projekttervezési ismeretek keretében képesek lettünk saját munkakörnyezetükben önállóan projektek tervezésére és megvalósítására. Alapvető projektmenedzsment ismereteink birtokában pályázati projektek megvalósítására és konkrét pályázati források felkutatására, valamint a kiíró által szabott feltételek szakszerű teljesítése szerinti lehívására.A program 2008. július 1. és 2008 november 30. között valósult meg.
A képzés támogatására elnyert összeg 4.543.500Ft.

Közreműködő szervezet:
ESZA Kht.
1134 Budapest, Váci út 45. "C" épület
www.esf.hu

Irányító hatóság:
HEFOP IH
www.hefop.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
www.nfu.hu


© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer