Újdonságokkla bővült WaliSec termékkínálatunk!
Újdonságokkla bővült WaliSec termékkínálatunk!
2015.08.14. További termékekkel bővült WaliSec IP megfigyelő rendszer kínálatunk!
 
A WaliSec termékeit az egyszerű beüzemelés és kezelhetőség jellemzi, akár analóg, akár IP megfigyelőrendszerekről van szó. Elsősorban otthoni, kisebb üzleti felhasználásra ajánlott termékek, melyek kiváló ár-érték arányt képviselnek és rendelkeznek magyar nyelvű kezelőfelülettel.

   A rögzítők természetesen Onvif kompatibilisek, de az igazi előnyeit WaliSec IP kamerákkal együtt használva élvezhetjük, ugyanis ebben az esetben az IP kamerák IP cím beállításaival sem kell foglalkoznunk, az NVR automatikusan megtalálja a kamerákat a lokális hálózaton, és az alapértelmezett IP adaptív beállításnak köszönhetően automatikusan képes beállítani azok IP címeit, így csak engedélyeznünk kell, hogy hozzáadja a kamerát a rendszerhez, és máris működőképes. Ezzel gyakorlatilag a kamerák hozzáadása a rendszerhez nem bonyolultabb, mint csatlakoztatni egy DVR-hez egy analóg kamerát.
 
 
   A rögzítő felhő alapú távoli eléréssel rendelkezik, mely szintén leegyszerűsíti a távoli akár mobil telefonon, akár PC-n keresztüli csatlakozást. A rögzítő automatikusan igyekszik elvégezni a portátirányítást a routerben, így az esetek jelentős részében, ha egy internetkapcsolattal rendelkező routerre csatlakoztatjuk a rögzítőt, 1 percen belül a hálózati beállításoknál már „online” státuszt jelez az eszköz és már csak a kliens oldali beállításra van szükség a csatlakozáshoz.

  Mobiltelefonok esetében az NVSIP nevű alkalmazás segíti a kapcsolódást, míg böngészőn keresztül a www.nvsip.com vagy a chrome.nvsip.com oldalon keresztül tudunk csatlakozni az eszközünkhöz az eszközazonosító és a felhasználónév/jelszó ismeretében. Természetesen magyar nyelvű központi CMS szoftver is rendelkezésre áll több eszköz felügyeletére.

Amennyiben szívesen kipróbálná hívja kapcsolattartóját a részletekért!
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer