Új disztribúció: AIPTEK
Új disztribúció: AIPTEK
2016.05.26. Új disztribúció: AIPTEK

Örömmel jelentjük be, hogy új disztribúcióval bővült a portfóliónk.

 

Az Aiptek Internationalt 1997-ben alapították azzal a céllal, hogy innovatív hordozható készülékeket hozzanak létre felhasználóbarát dizájnnal.
 
Fejlesztés, termelés és az innovatív termékek eladásai mellett egyre jobban koncentrál a pico projektorok fejlesztésére.
Ezeket a projektorokat egyre nagyobb fényességűre és kifejezetten mozgó használatra tervezik. Képesek csatlakozni okostelefonokhoz, notebookokhoz, tabletekhez, játékkonzolokhoz, stb.
Amikor az AIPTEK új terméket fejleszt, azt innovatív technológiát kombinálja a felhasználóbarát felhasználhatósággal, mindemmelett megfizehető áron kínálja a termékeit. 

 

Mostantól nem kell notebookot és hagyományosnak mondható projektor vinni az előadásokra és prezentációkra. Az AIPTEK pico projektoraival egyszerűen és könnyedén lehet sikeres előadó bárhol.
A DLP technológiának hála színtelített, éles és kontrasztos megjelenést biztosít. A beépített akkumlátornak köszönhetően nincs szüksége elektromos hálózatra.
Nincs szükség külön applikáció letöltésére, kényelmesen lehet az eszközt összekapcsolni akár telefonnal vagy tablettel.
© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer