Minden az egyben kijelző a BenQ-tól!
Minden az egyben kijelző a BenQ-tól!
2016.09.22. Minden-az-egyben megoldás kis- és nagyméretű vállalkozásoknak.

BenQ intelligens digitális tartalomszolgáltató megjelenítő!

Az új intelligens kijelzők egy minden szükséges alkalmazást tartalmazó csomag kisméretű vállalkozásoknak és nagykiterjedésű vállalatoknak egyaránt. Sok funkciót kínál, mint például a lenyűgöző 4K (3840x2160) felbontást a megnövelt élményhez, a stílusos vékony formát,az X-Sign szoftvert, amely tartalomkezelésben és-készítésben lehet segítségére, valamint az MDA alkalmazást, a problémamentes megjelenítő kezelést. Ezeken felül a megjelenítő tartalmaz egy könnyen használható videokonferencia alkalmazást, a Zoomot, amellyel azonnal csatlakozhat csapata tagjaihoz vagy partnereihez.  

FŐBB JELLEMZŐK

  • 4K2K ultra HD felbontás a finnyás szemek lenyűgözésére
  • Vékony és stílusos forma
  • X-Sign: intelligens tartalomkezelés
  • Személyre szabott Android™ operációs rendszer: Plug-and-Play megjelenítés
  • Több megjelenítő adminisztráció (Multiple Display Administrator - MDA): Távoli vezérlés hibakezeléssel
 
 

X-Sign felhasználóbarát tartalomkezelő alkalmazás

Az X-Sign tartalomszolgáltató alkalmazás segít Önnek a személyre szabni, szerkeszteni, kezelni és megjeleníteni a megjelenítőn futó tartalmakat, így Ön azonnal lenyűgözheti vásárlóit. Az eladótérben futó tartalomhoz a szoftver több, mint 100 sablont kínál, amelyek támogatják az animált képet és szöveget, video lejátszást, QR kód beszúrást és napi lejátszási listák kezelését. A megjelenítendő tartalmat USB-ről vagy a BenQ felhőszolgáltatásából töltheti fel a megjelenítőre. Lehetőség az egyedüli vagy több megjelenítő együttes kezelésére és tartalom disztribúciójára az interneten keresztül, amellyel időt és költséget takaríthat meg, valamint kevesebb erőfeszítést kíván a működtetés.
 

Személyre szabott Android™ operációs rendszer

A személyre szabott AndroidTM operációs rendszerrel és üzleti előadás támogató alkalmazásokkal kerül forgalomba. A módosított platformnak köszönhetően teljes kontroll alatt tartható a megjelenítő, így biztosítható, hogy nemkívánatos alkalmazások kerüljenek telepítésre a kijelzőre, valamint minimalizálja a nem várt összeomlásokat.
 

WPS Office irodai alkalmazás

Nyissa meg dokumentumait az egyik legnépszerűbb irodai csomaggal. A WPS Office könnyed lehetőséget ad Önnek, hogy a legtöbb fájlformátumot megjeleníthesse a kijelzőn, mint például a PDF és MS Word, PowerPoint, Excel dokumentumokat.

Multimédia lejátszó

A személyre szabott Android™ operációs rendszer beépített médialejátszója különféle tartalmak megjelenítését teszi lehetővé anélkül, hogy extra forrásokat kellene költenie egy különálló lejátszóra.
 

Több megjelenítő adminisztráció (Multiple Display Administrator - MDA)

Az MDA alkalmazás segíti több megjelenítő együttes kezelését helyi hálózaton keresztül. A magas fokú kényelmen túl az MDA rendszer olyan erőteljes funkciókat kínál, mint a rendszerintegráció vagy a használaton kívül megjelenítők elsötétítése, amellyel csökkenthető az energiaköltség és környezetbarát is egyben.
 
 

Beépített szoftver: optimális nagyvállalati kommunikáció

A Zoom alkalmazás egyetlen platformon egyesíti a videokonferenciát, az online megbeszélések és a csoportüzentek kezelését. A BenQ lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy csoportos megbeszéléseket tarthassanak az ST650K és egyéb számítástechnikai platformok, mint például PC-k, MAC-ek, táblagépek vagy okos telefonok használatával.
Felhő alapú videokonferencia
Egygombos indítás vagy részvétel a megbeszélésen
HD videó és HD hang
Dinamikus hangfelismerés
Teljes képernyős megjelenítés, galéria nézet (4 résztvevő egyidejű megjelentése)
Csoportos megbeszélés 40 jegyzetkészítési lehetőséggel
 
 

Hoszt vezérlés

Különféle, a videokonferenciákhoz optimalizált funkciót kínál a megjelenítő: találkozó zárolása, megosztás zárolása, néma belépés, lejátszás belépéskor, hoszt átruházás és továbbiak.

Vezeték nélküli tartalommegosztás

Osszon meg PDF-eket, fotókat, felhő dokumentumokat és weboldalak a megbeszélés során. Jegyzeteljen a megosztott képernyőn, vonalakat, formákat, kiemeléseket, stb. tehet.

Futtassa üzleti megbeszéléseit többféle platformon

Mac és PC: asztali megosztás, ablak és videó klip
PC: képernyőmegosztás alkalmazás iPad/iPhone-ra és irodai dokumentumok Airplay-en keresztül
Android™ táblagép és telefon: fotók, weboldalak, felhő dokumentumok és Android™ alkalmazás
iOS táblagép és telefon: képernyő megosztás fotókkal, weboldalakkal, felhővel, Box és Dropbox dokumentumok

4K2K UHD páratlan tisztaság

Egy 4K2K (3840 x 2160) ultra-magas felbontás nemcsak a legaprólékosabban kidolgozott képrészleteket jeleníti meg tökéletesen, hanem nagyobb felület áll rendelkezésre információk és a munkaterület megjelenítésére, mint a 1080p full HD megjelenítőknél. Ez a lehetőség hatékonyság- és termelékenység növelést eredményez.

Teljesítmény és meghajtás

A 1.5 GHz négymagos processzor és a 2G RAM memória kombinációja folyamatos, sima megjelenítést tesz lehetővé minden helyzetben, még abban az esetben is, amikor a digitális tartalomszolgáltató megjelenítő váltogat az alkalmazások között is.

Könnyű telepítés

Az alig 20kg tömegű megjelenítő könnyedén falra szerelhető vagy akár át is helyezhető a különféle felhasználási igényeknek megfelelően, amellyel sok költséget és emberi erőforrást takaríthat meg. Az áthelyezhetőség az üzlet, az iroda vagy egyéb közösségi tér átalakításakor lehet különösen hasznos. A keskeny káva és a karcsú kialakítás stílusos megjelenést kölcsönöz a kijelzőnek, amellyel akár egy divatos kávézóban vagy egy kifinomult butikban is megállja a helyét.

USB Plug & Play

Az USB lejátszás közvetlenül elérhetővé teszi multimédia fáljait az USB meghajtóról. Nincs szükség PC csatlakoztatására vagy egyéb, kábelrengetegre.

Mobile High-Definition Link (MHL)

Az MHL problémamentes mobil eszközön tárolt tartalomlejátszást kínál, külön PC vagy notebook beszerzése nélkül.
 
 
 
 
 
ST430K  |  ST550K  |  ST650K
© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer