Új disztribúció!
Új disztribúció!
2016.10.26. Új disztribúcióvan bővül biztonságtechnikai termékkínálatunk!
 
 
 
Ezentúl nem csak IP de hagyományos vezetékes video kaputelefonokat is megtalálhatja termékkínálatunkban hála új disztribúciónknak, mely erre a szegmensre helyezi a hangsúlyt! Emelett 1 ajtós önállóan működő videokaputelefonnal egybeépített vagy önálló beléptetőrendszer is megtalálható a termékpalettán, amik azonnal elérhetőek készletről.
 
A Jade Electronics Co., Ltd 2001 jelen van mint gyártó a biztonságtechnikai piacon, a központja Kínában található. Saját video kaputelefon és beléptetőrendszerek gyártásával 2010 óta foglalkoznak és évről évre egyre sikeresebb eredményeket érnek el. Mostanra termékei közel 100 országban megtalálhatóak a világ minden földrészén. Dinamukus fejlődésüket mi sem bizonyítja jobban hogy 2015-ben a kínai kormánytól megkapták a 10 legbefoásosabb biztonságtechikai brand Kínában díjat.
A Ganzhou-i központjuk 5 gyárépületből és 1 adminisztrációs központból áll és 50.000m2-en terül el. A gyártásfolyamat szintes teljes mértékben automatizált, és nagy hangsúlyt fektetnek a tesztelésekre, hogy megfelelő minőséget nyújtsanak a felhasználóknak. 
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer