Új disztribúció: VENZ
Új disztribúció: VENZ
2016.10.26. Új disztribúció: VENZ

Örömmel jelentjük be, hogy új disztribúcióval bővült a portfóliónk: VENZ

 

Venz Technology Co., Ltd 2009-ben alakult Shenzenben. Professzionális gyártója a digitális szórakozás, multimédia- és a hozzá kapcsolódó fogyasztói elektronikai megoldásoknak.

Az első években OEM és ODM-ként a partnerei igényeit szolgálták ki. A termékpalettáján Androidos Smart TV-, stream-, HDD médiajelátszók és IPTV megoldások szerepelnek.

A 17.000 m2-es gyárában 700 alkalmazottjából, 100 fejlesztő-mérnök. A gyártói kapacitása havonta eléri a 300.000 darabot.  Minden terméke a következő szabványoknak felelnek meg:  ISO-9001, CE, UL, FCC, FDA, GS, RoHS.  

Egy kézben tartják a kutatást, fejlesztést, gyártást, minőség-ellenőrzést, logisztikát, marketing és értékesítési feladatokat. Ennek az eredménye az egyedi, innovatív és magas minőségű termékek. Az elmúlt években erős növekedésen estek át, és ennek a következménye lett, hogy saját márkával léptek a világpiacra. 2015-ben Hollandiában európai központot nyitottak, hogy segítsék az európai igényeket, és így hazánkban is elérhetővé váltak a termékei.

A médialejátszói az Amlogic S905 chippel ellátottak, ami kifejezetten a multimédiás tartalmak lejátszására lettek tervezve. A 4K-s tartalmak sem jelentenek nekik problémát. A rendszeres szofver fejlesztéseknek hála, mindig nyugodtak lehetünk, hogy a lejátszó naprakész lesz az új tartalmak tökéletes megjelenítésére. A támogatott szofverek között megtalálhatjuk a KODI Jarvis 16.1, Netflix, Miracast, Skype, Youtube, Facebook, Twitter, uTorrent, stb. A Google Play-ről még számos alkalmazást telepíthetünk rá, így akár Androidos játékainkat is. Az uTorrent alkalmazás segítségével a torrent fáljokat is tudjuk kezelni, letölteni, seedelni. Összeségében a VENZ termékei ideális megoldások arra, hogy "felokosítsuk" a régebbi TV-nket és kompromisszumok nélkül élvezzük a kedvenc sorozatainkat és filmjeinket akár 4K-s felbontásban.

 A termékekre 3 év garancia vonatkozik.

 

 
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer