BenQ EW2770QZ BI+ technológia
BenQ EW2770QZ BI+ technológia
2017.05.22. BenQ úttörő fejlesztést a Brightness Intelligence Plus technológiát mutat be egy prémium szórakoztató monitorban.
BenQ EW2770QZ
BenQ úttörő fejlesztést a Brightness Intelligence Plus technológiát mutat be egy prémium szórakoztató monitorban.
 
EW2770QZ QHD IPS megjelenítővel, folyamatos a környezeti fénynek megfelelő szabályozás az optimális szemvédelem és a páratlan színvisszaadás érdekében
BenQ, mint a nemzetközileg is elismert digitális életstílus termékek gyártója ma mutatja be szórakoztatásra kínált, prémium LED monitorát az EW2770QZ modellt. A LED monitor 27” QHD (2560x1440) IPS megjelenítővel, egyedülálló fényerő szabályozó technológiával a Brightness Intelligence Plus (B.I.+) technológiával mutatkozik be. A monitorba épített innovatív fényérzékelő a környezeti fény mennyiségének változásával állítja a monitor fényerejét és színhőmérsékletét. A B.I.+ személyre szabja az EW2770QZ kijelzőjét, amellyel védi a felhasználók szemét és optimális képminőséget szolgáltat.
“Az EW2770QZ egy tökéletes, újgenerációs luxus megjelenítő,” véli Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. “Kombinálja a jelen kiválóságait – a nagy felbontást, az IPS technológiát és az sRGB színteljesítményt - a jövő elvárásaival, amelyet a felhasználók a dinamikus képminőség és a szemvédelem felé támasztanak.”
 
A világ első Brightness Intelligence Plus technológiája
Az EW2770QZ folyamatosan érzékeli környezete változó fényerejét, amely szerint változtatja a monitor színhőmérsékletét. Az érzékelő együtt dolgozik a szabadalmaztatott valósidejű algoritmussal a B.I.+ -szal, amely automatikusan változtatja a fényerőt és a színhőmérsékletet és kínál kényelmes használatot, legyen szó akár pihentető meleg otthoni fényről, termelékeny hidegebb fehér irodai fehér megvilágításról vagy az ablakon átszűrődő napsütésről.
Az EW2770QZ a környezeti fény érzékelése mellett - folyamatosan és párhuzamosan - a megjelenített tartalmat is elemzi, amellyel elkerülhető, hogy a sötét jelenetek túlexponáltak legyenek a világosabb részek optimális, tiszta megjelenítése mellett. Amennyiben a fényerő mértéke csökkentésre kerül, akkor a B.I.+ megnöveli a színárnyalatot és telítettséget, annak érdekében, hogy megtartsa a színek pontosságát és a finom átmenetek minőségét.
 
Világelső vizuális élmény
Az EW2770QZ a lehető legjobb képminőséget szolgáltatja a 2560x1440 QHD felbontásnak köszönhetően. A monitor varázslatos szórakoztató és filmélményben részesíti nézőit.
Az EW2770QZ csodálatosan széles látószögű IPS panelje 16.7 millió színt képes megjeleníteni, a 8 bites színmélység pedig garantálja a valósághű színeket és selymes színátmeneteket, valamint a tiszta képminőséget. Ez az inspiráló színteljesítmény 100%-os sRGB színteret fed le, amellyel következetes, eredeti és pontos színmegjelenítés érhető el.
 
Egyedülálló szemvédelem
A B.I.+ vizuális kényelmét kiegészítve az EW2770QZ monitor villogásmentességet és alacsony kékfény-kibocsátást is kínál. A villogásmentes technológia kiküszöböli a vibrálás okozta szemterhelést és fáradást, az alacsony kékfény-kibocsátás üzemmód pedig a megjelenített tartalomtól függően szakosan szűri ki a káros kék fényt, amellyel megvédi a szemet az irritációtól és a fáradástól.
Az EW2770QZ stílusos, minimalista kávája széltől-szélig, mind a négy oldalon vizuálisan növeli a felületet. A monitor VESA kompatibilis fali kerettel falra is felszerelhető, beépített hangszórókkal és HDMI valamint DisplayPort csatlakozófelületekkel is rendelkezik.
 
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer