BenQ PD2500Q
BenQ PD2500Q
2017.07.27. PD2500Q LED QHD megjelenítő Technicolor Color tanúsított 100% Rec. 709 és sRGB teljesítményű, IPS panellel

BenQ professzionális dizájner monitora tökéletes részleteket mutat meg a színpontosságban, köszönhetően az egyedi gyári kalibrációnak.

A BenQ, mint a nemzetközileg elismert, digitális életstílus eszközök gyártója, ma mutatja be első, egyedileg kalibrált monitorát a PD2500Q dizájner monitort. A gyártás során, a mérnökök által tett kalibrációval 100%-ban sRGB és Rec. 709 színpontosság érhető el. Ezeken felül a BenQ bejelenti, hogy minden PD sorozatú dizájner monitora professzionális gyári kalibrációt követően kerül ki a gyártásból.

“A PD2500Q monitor egy elkötelezettségi nyilatkozatnak is felfogható, amely is a BenQ kinyilatkoztatása afelé, hogy optimalizálja a professzionális megjelenítők teljesítményét,” mondta Conway Lee a BenQ Corporation elnöke. “Az egyedi szín-kalibrációval kapcsolatos munkaerő-beruházásunk biztosítja, hogy a PD sorozatú monitorok pontos megjelenítési részletei lehetőséget adjanak a tervezőknek, hogy tökéleteset alkothassanak.”

Referencia tanúsítvány a szín- és képteljesítményben
A PD2500Q 25” 2K QHD (2560x1440) LED IPS panel felbontása kihozza a legfinomabb részleteket, szuper tisztaság és mélység mellett munkájából. Az abszolút tervezői bizalom elnyerése érdekében a PD2500Q monitor 100%-ban sRGB és Rec. 709 színhelyességgel bír, valamint megfelel a Technicolor Color Certification, Hollywoodban és a szórakoztatóiparban alkalmazott színsztenderdeknek. Az egyedi gyári kalibrációval előállított pontos konzisztencia, a megbízható színteljesítmény garantálható, hogy minden egyes PD2500Q monitor megfelel a szigorú Delta-E és Gamma eltéréseknek, amelyről kalibrációs riport is bizonyosságot ad.

A PD2500Q rengeteg, kifejezetten tervezők számára kifejlesztett, okos eszközt kínál, beleértve a következő speciális üzemmódot:

CAD/CAM üzemmód: kiemelkedő kontrasztú megjelenítést kínál, ahol a műszaki rajzok vonalai és alakzatai élénken jelennek meg. Ez a hihetetlen képteljesítmény a legkiválóbb szoftveres megoldásokkal működik együtt: Pro/E, SOLIDWORKS, AutoCAD, CATIA és egyéb CAD/CAM szoftverekkel.
Animáció üzemmód: megnöveli a részleteket a sötét tónusú árnyékos jeleneteknél, így könnyedén finom hangolható a munka anélkül, hogy szükségtelenül más képterületek is elváltoznának.
Sötétszoba üzemmód: a fényerő és a kontraszt optimalizálásával élességet és tisztaságot ad a megjelenített képhez, még a sötét helyiségekben végzett utómunkálatok során is.

A PD2500Q sarkított formája, ultra-vékony kerete maximalizálja a munkaterületet, minimális lábnyommal. Ideális dual-monitor felhasználáshoz, ahol szárnyalhat a kreativitás. A monitor széles emelési, döntési, forgatási és billentési tartományával a monitor megnöveli a termelékenységet és a sokoldalúságot. A PD2500Q láncba kötött DisplayPort és a multi-stream transport (MST) támogatása segítségével több-monitoros környezetben is megállja a helyét. A HDMI, a DisplayPort, a mini DisplayPort, az USB 3.1 Gen1, a fejhallgató és az audió csatlakozások révén a PD2500Q bármilyen Windows, Mac, vagy egyéb mobil eszköz csatlakoztatására képes.

© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer