LK970 valódi 4K
LK970 valódi 4K
2017.09.25. BenQ LK970 valódi 4K UHD felbontást közvetít, 8,3 megapixel vetítés!

BenQ LK970 valódi 4K UHD felbontást közvetít, 8,3 megapixel vetítés.

LK970 valódi 4K UHD felbontást közvetít, 8,3 megapixel vetítés,  20.000-óra élettartam, 5.000-lumen BlueCore lézer fénymotorral.

A BenQ, mint a világ vezető DLP márkája, büszkén leplezi le legújabb, lézer projektorát a LK970-et, amely összehozza a legújabb a vetítési technológiát – a valódi 4K megjelenítést és a gondozásmentes lézer fényforrást. Az elképesztő lézer motor által képviselt vetítési minőség és a 8,3 millió pixellel támogatott fényerő kiemeli a tömegből az LK970 gondozásmentes teljesítményét, a sokoldalú vetítési képességét és a rugalmas telepítési lehetőségét.

“Az LK970 megtestesíti a BenQ hathatós tevékenységét a professzionális megjelenítési technológiák között,” mondta Pete Wang, a BenQ Europe elnöke. “A 4K felbontás és a BlueCore lézer vetítés kombinációjával az LK970 a legmodernebb nagyméretű megjelenítési platformot adja a szórakoztató szimulátoroktól kezdve, a mozikon, az előadótermeken át, a múzeumokig és a galériákig.”

Hosszú élettartamú látványos 4K

képminőségA legkorszerűbb 4K UHD DMD-vel felszerelt LK970 valódi 3840x2160 felbontást képes létrehozni, 8,3 millió különböző képponttal a lenyűgöző képminőség érdekében. A BlueCore lézer kiemelkedő kimeneti 5.000 lumen fényereje és a sztratoszférikus 100,000:1 kontraszt arányát kihasználva az LK970 kettős színkerék rendszerrel optimalizálja az RGBY színteret, megnöveli az intenzitást, az egyensúlyt és a színhűséget. Az LK970 kivételes színei, fényereje, kontrasztja és felbontása révén kifinomulva, a 4K felbontásra optimalizált objektívjével tökéletesíti a tiszta képmegjelenítést.

Megbízható lézer és gondozásmentes működés

A lámpacsere nélküli, akár 20.000 órás tökéletes működésével az LK970 lehetőséget biztosít a megszakításmentes 24/7 üzemeltetésre, kereskedelmi vagy professzionális felhasználásra egyaránt. A hermetikusan lezárt lézermotor ellenáll a por okoztak károsodásoknak és képminőség romlásnak, így az LK970 optikai és lézermotorja hosszantartó működést kínál, miközben rendkívül tartós. A projektor fejlett folyadékhűtő-rendszerrel rendelkezik, amely maximális megbízhatóságot és csendes működést biztosít, ventilátorok zajhatása nélkül.

Elképesztő rugalmasság és sokoldalú felhasználási lehetőségek

A BenQ LK970 lézerprojektor olyan egyedülálló és innovatív vetítési lehetőségeket kínál, mint a 360°-os, vagy a függőleges vetítés. A vízszintes és függőleges lencseletolás, valamint a nagyátfogású zoom objektív erőteljes eszközöknek bizonyulnak a tökéletesen illeszkedő telepítésekhez, míg a magassági üzemmód és a „zero-lumen” elsötétítés hatásos előadásokat tesznek lehetővé számos környezetben.

Egyszerűsített működtetés és kezelés

Az LK970 beépített HDBaseT csatlakozása Full HD jelfolyamok nagy távolságú, akár 100 méteres átvitelét teszi lehetővé olcsó Ethernet hálózati kábelen. A LAN vezérléssel pedig számos vezető harmadik féltől származó megoldással kompatibilis, mint az Extron, a Crestron, az AMX, vagy a BenQ MDA. Ezekkel a szoftver megoldásokkal az IT vezetők felügyeletük alatt tarthatják projektor hálózatukat, valamint egy pontból indíthatnak karbantartási folyamatokat.

© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer