BenQ 4K UHD HDR házimozi projektor!
BenQ 4K UHD HDR házimozi projektor!
2017.11.17. BenQ 4K UHD HDR házimozi projektor!

A BenQ bemutatja az első megfizethető, 4K UHD HDR házimozi projektorát.


CineHome W1700, a BenQ exkluzív CinematicColorTM technológiájával hív 4K házimozira mindenkit.

BenQ, a vezető globális DLP projektor márka mai nappal bemutatja, a mindenki által elérhető, kedvező árú 4K UHD HDR házimozi-rendszerét a CineHome W1700 DLP projektort. A pénztárcabarát W1700 olyan figyelemreméltó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a 8,3 megapixeles Ultra-High-Definition 4K felbontás, a CinematicColor™ színpontosság és vetítés-optimalizált HDR, amellyel elképesztően élethű képek jeleníthetők meg.

„A W1700-as projektor által széles körben otthon is elérhetővé válik a nagyképernyős, 4K digitális moziélmény” – nyilatkozta Conway Lee, a BenQ Corporation elnöke. „Mostantól bárkinek része lehet a 4K technológiás mozi estékben, amelyet a továbbfejlesztett audiovizuális élmény, a HDR minőség és a kiváló ár-érték arány tesz még élvezhetőbbé.”

Életre keltett, pompás 4K vizuális élmények

A W1700 projektor 8,3 millió képpontból álló, 4K UHD teljesítményét egy forradalmian új, 0,47 hüvelykes DMD DLP technológia állítja elő, így a projektor kecses és kompakt formája kényelmes otthoni használatot biztosít. A 4K felbontásra optimalizált optikai rendszer, zavaró jelenségektől mentes felülmúlhatatlan színhűséget és pontosságot garantál.

A W1700 4K felbontásának képminőségéhez a HDR (High Dynamic Range) tartalmak támogatása* is hozzájárul, így élesebb kontraszt és fényerő érhető el az automatikus képoptimalizálás segítségével, amely a legapróbb részleteket is kiemeli, megnövelve a mozihatás élményét. A W1700 projektorral elképesztően élethű képeket jeleníthet meg a nappaliban, nagyméretű vásznon. Ezeken felül, a legújabb, HDCP 2.2 másolásvédelemmel ellátott 4K tartalmak igen gyorsan növekvő választékát is élvezhetik a felhasználók.

*A HDR funkció a HDR 10 tartalmakat támogatja.

Továbbfejlesztett CinematicColor™ pontosság és növekvő audiovizuális élmény

A mozivásznon látható eredeti színeket megőrizve és ezzel valódi érzéseket előcsalogatva a W1700-as projektor exkluzív BenQ CinematicColor™ technológiát és RGBRGB színkereket alkalmaz, így éri el a filmipar által megkövetelt legmagasabb minőségű színpontosságot. A Rec. 709-es színskála 96%-os lefedettségével és a pontos Delta E<3 teljesítményével a W1700 hűen tükrözi a filmkészítők által elképzelt látványt.

A W1700 meghökkentő audiovizuális teljesítményét tovább fokozza a CinemaMaster Video+ és a CinemaMaster Audio+ technológia. Világklasszis moziteremmé alakíthat át akár egy egyszerű szobát is a mozgáshoz alkalmazkodni képes képpont-erősítéssel, a kifinomult színalgoritmusokkal, valamint a gyönyörűen természetes bőrszín-megjelenítéssel, a rezgő basszusok és nagy magasságokba szárnyaló hangok drámai hangzásával.

 Modern forma és egyszerű kezelés

A W1700 könnyed, karcsú és kompakt formájával csodálatos esztétikai élményt nyújt, valamint hibátlan funkcionalitásával bármilyen lakásbelsőhöz remekül illeszkedik. Az automatikus trapézkorrekcióval és az 1,2X-es nagyítással a W1700 bármely térhez képes alkalmazkodni, bonyodalmas beállítás nélkül könnyedén használatba vehető és ezzel a 4K felbontású mozi éjszakák egy pillanat alatt otthonába varázsolhatók.

 A korszerű és egyszerűen használható W1700 könnyedén, egy HDMI dongle –BenQ QCast/QCast Mirror, Google Chromecast vagy Amazon Fire TV Stick – csatlakoztatásával okos-projektorrá alakítható, így azonnal, nagyképernyőn élvezheti TV-műsorait, filmjeit, sporteseményeket vagy akár videojátékait.

 A W1700 rendkívül tartós digitális fényfeldolgozási technológiája  2015-ben elnyerte a tudományos és technikai Oscar®-díjat - ezt használják a világ digitális mozijainak 90%-ban, mivelidőtálló, karbantartásmentes képminőséget, pontos színeket, borotvaéles és torzulásmentes képeket nyújt.

 A W1700 4K UHD HDR házimozi projektor Európában 2018. január elejétől kerül forgalmazásra. Javasolt fogyasztói ára: 1599 EUR+áfa.

 

© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer