Füstágyú termékekkel bővítettük kínálatunkat
Füstágyú termékekkel bővítettük kínálatunkat
2018.12.19. Örömmel jelentjük be hogy újabb biztonságtechnikai gyártóval bővült termékkínálatunk, megkezdjük a Concept Smoke Screen füstágyúk forgalmazásást!

Az angol székhelyű Concept Smoke Screen Limited több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a füstágyúk gyártása terén, és Európa egyik legnagyobb gyártójának ezen a területen, ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a Cédrus Kft-t választották disztribúciós partnerüknek Magyarországon.

Mi is a füstágyú?

Az eszközök lényege hogy rövid idő alatt az egészségre és az eszközökre ártalmatlan "füsttel" elárassza a területet, így a látótávolságot néhány centiméterre csökkentse, ezáltal elijessze a rablókat illetve nehezebbé tegye a menekülést, amíg a hatóságok kiérnek.

A füstágyú tökéletes kiegészítője riasztórendszerének különösen olyan területeken ahol egy rablás során rövid idő alatt nagy értékű eszközöket lehet eltulajdonítani (pl. ékszerüzletek, óraszalonok, elektronikai bemutatótermek, dohányboltok, stb.).

A Concept füstágyúk legnépszerűbb termékvonala a Sentinel széria, amit egyszerű beüzemelés és könnyű integráció jellemez, és mostantól elérhető a magyar telepítők részére is.

A Sentinel S35 a legkisebb Smoke Screen eszköz a Sentinel szériában. Kompakt mérete és lenyűgöző teljesítménye miatt az S35 szinte bármilyen alkalmazáshoz használható, ahol a gyors rablások várhatóak. Az új PCB technológia, az ergonomikus csatlakozók és a multi-bracket kialakítás egyszerűvé és egyértelművé teszik a telepítést. Más funkciók, mint például a beépített backup akkumulátor és a többfúvós rendszer teszi az S35-t hihetetlenül sokoldalúvá.

A Sentinel S55 egy fokkal feljebb helyezkedik el az S35-höz képest, és tökéletes azokban a helyzetekben, amikor egy kicsit nagyobb területet szükséges védeni.

A Sentinel S70 bármilyen konfigurációban telepíthető. Kompakt mérete és lenyűgöző teljesítménye a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz használható:: üzletek, irodák, műhelyek, töltőállomások, ékszerészek - bárhol ahol gyors rablások elképzelhetők.

A Sentinel S100-nak a legnagyobb fűtőblokkja a szériában. Ez lehetővé teszi a füst hihetetlenül hosszú gyártását. A hatalmas területeket az S100 védi. A speciálisan tervezett szigetelés, az intelligensen monitorozott "gyors illeszkedésű" folyadék és a rugalmas integráció és vezérlés teszi lehetővé az S100 számára hogy a legerősebb és sokoldalú generátor legyen.

© 2015-2020 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer