BenQ Projektorok EISA Díjjal!
BenQ Projektorok EISA Díjjal!
2019.09.03. Nemzetközileg elismert EISA díjakat kapott a BenQ W2700 és W5700 projektor

Győzelem az EISA 2019-2020 legjobb projektor vétele és az EISA 2019-2020 házimozi kategóriában

 

 

2019. augusztus 15., A BenQ, mint az első számú DLP projektor márka, bejelenti, hogy két projektora is kiemelt figyelmet kapott az EISA-tól (Expert Imaging and Sound Association), nevezetesen díjazták a BenQ projektorokat a 2019/2020 legjobb projektor vétele (W2700) és házimozi projektor (W5700) kategóriában, amelynek díjátadója 2019. szeptember 6-án, a berlini IFA kiállítás első napján kerül sor.

Az EISA 55, különleges érdeklődésre számot tartó magazin egyedülálló társulása a Hi-Fi, házimozi hang, házimozi megjelenítő és kép, autós elektronika, mobil eszközök és fotózás területén a világ 29 országából. A fogyasztói elektronika világában a legnagyobb szerkesztőségi együttműködést képviselve nemzetközi szinten is elismertek az EISA-díjak, amelyek független, legmegbízhatóbb ajánlásai alapján évente ítélnek oda különféle fogyasztói technológiákat alkalmazó termékeknek.

“ Örömünkre szolgál, hogy idén két EISA-díjat kapunk..” mondta Steve Chu, a BenQ Europe elnöke. „Ezek az elismerések különösen fontosak, mivel egy ilyen tiszteletben tartott szervezettől származnak, valamint rávilágítanak arra, hogy a BenQ innovatív termékeivel továbbra is inspirálja az ügyfeleket. A nyertes projektorok például a 4K HDR CinematicColor technológiájuk alapján kapták az elismerést, amely nagy képernyős, moziszerű élményeket kínál, úgy, ahogy azt a filmrendezők elképzelték. Nagyszerű, hogy felismerésre kerültek azok a termékeink, amelyek a házimozi technológia határait feszegetik”

EISA idézet a BenQ CinePrime W2700 projektorról:
Ez a kompakt, pénztárcabarát 4K HDR projektor nagyképernyős otthoni szórakozást hoz a nappaliba, anélkül, hogy a hiányt szenvednének a felhasználók a teljesítményt illetően. A BenQ CinePrime W2700 a legújabb DLP chipet használja a 4K részletekhez és párosítja azt egy speciális színkerékkel, valamint egy gyári kalibrációs eljárással, amellyel elsőként mutatja meg a DCI-P3 széles színskálát a piacnak. Röviden összefoglalva, ez a képesség tökéletesen, a készítők szándékával egyezően jeleníti meg a tartalmakat. A felhasználóbarát funkciók közül kiemelendőek az 1.3x zoom és a telepítési rugalmasságot növelő 12V trigger, a tápellátással rendelkező USB, amellyel egy HDMI lejátszó is táplálható, valamint az intuitív képernyőmenü, amelyen keresztül vezérelhetők a fejlett képbeállítások. A fentiekkel együtt az éles, színekben gazdag képminőség és a hatékony sztereó hangrendszer teszi ezt a projektort a legjobbá az osztályában.

EISA idézet a BenQ CinePrime W5700 projektorról
Színpontosság, képrészletesség, HDR lejátszás és telepítési rugalmasság. Ezek a jellemzők adják a legjobb ajánlást a BenQ projektorok zászlóshajójának, a W5700-nak, ha házimoziról esik szó. A 11 tagból álló, üvegből készült, 4K felbontásra optimalizált lencserendszer éles körvonalakat és élénk képeket közvetít. Hasonlóképpen, a BenQ testreszabott színkereke és lámparendszere a DCI-P3 színtér 100%-át lefedi, így ideális a HDR-tartalom megjelenítéséhez. A projektor - köszönhetően az 1,6x nagyátfogású zoomnak, a vetítési távolságnak könnyedén telepíthető mozi szobájában. A függőleges és vízszintes lencseeltolás pedig a kép tökéletes beállítását biztosítja. A bámulatos csomag kiegészítéseként a formavilág is szemet gyönyörködtető. A matt burkolat és a mintázott lencsegyűrű elnyelik a kóbor fényeket, így csillanás-mentesen csak a lenyűgöző látványra koncentrálhat.

A BenQ CinePrime W2700 projektorról
A BenQ W2700 projektor, amelynek ízléses formavilága ötvöződik a modern, kompakt profillal és a kis tömeggel, tökéletes választás kisméretű mozi szobák vagy nappalik számára. Az igazi mozi fanatikusoknak – a valódi 4K UHD HDR-Pro felbontáson, a DCI-P3/Rec 709 CinematicColor technológián keresztül - mutathat valódi, moziszerű képteljesítményt. A beépített hangszóró pedig kiegészíti a kényelmes filmnézésre szánt időt.

A BenQ CinePrime W5700 projektorról
A 100% DCI-P3/Rec 709 színvisszaadással a BenQ W5700 még jobb színteljesítményre képes, így ideális házimozi rajongók számára, akik hihetetlen képminőséget és részletes, éles és élénk megjelenítést várnak el egy projektortól. A W5700 teljes színskálát és továbbfejlesztett kontraszt arány vonultat fel, hogy lenyűgöző és valódi 4K HDR képtisztaságot, színeket és részleteket jeleníthessen meg, versenyre kelve a digitális multiplexekkel.

Részletes tesztet: W2700 | W5700
A tesztet készítette: Nagy Árpád (www.projektor.hu)


 

© 2015-2020 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer