Új Disztribúció: ECS
Új Disztribúció: ECS
2020.10.22. Új Disztribúció: ECS

Az Elitegroup Computer Systems, azaz az ECS, 1987-ben alakult. Mára már nem csak alaplapokkal foglalkozik, hanem kibővítette a portfólióját és a PC-s üzletágban is jelentős szereplővé nőtte ki magát. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, és nemcsak kiváló minőségű Mini PC termékeket gyárt, hanem testreszabott számítógépes programozási és hardver / szoftver tervezési szolgáltatásokat is nyújt ügyfelei számára. A gyártó határozottan elkötelezett az élvonalbeli technológiák fejlesztése mellett annak érdekében, hogy innovatív termékeket hozzon létre környezetbarát kivitelben. Az ECS átfogó minőségellenőrzési rendszere biztosítja, hogy az összes ECS termékével stabilitást és a megbízhatóságot kapunk.

A portfóliójában találhatunk otthoni és üzleti felhasználásra szánt Mini PC-ket, All in One gépeket és vékony klienseket. A termékekre 3 év garancia vonatkozik.

Bővebb információkért keresse kereskedő kollégáinkat.

© 2015-2021 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer