Benq QCAST Dongle
Benq QCAST Dongle Benq QCAST Dongle Benq QCAST Dongle
Benq QCAST Dongle
Benq QCAST Dongle

Benq QCAST Dongle

Műveletek a termékkel:
Leírás

Néhány egyszerű lépés és vezeték nélküli előadást tarthat okos eszközéről

A QCast alkalmazással nagyképernyőre válthat és megoszthatja okos eszközének tartalmát szeretteivel. Az NFC vezeték nélküli kapcsolatnak köszönhetően egy egyszerű koppintással már élvezheti is a forradalmi tapNshow vezeték nélküli, 1080p multimédia megosztást BenQ projektorán.

A BenQ QCast dongle felerősíti az iOS/Android okos eszközén vagy akár számítógépén megosztott multimédia szórakoztatást, így nagy képernyőn oszthatja meg digitális tartalmait családjával és barátaival! A QCast alkalmazás a letöltéstől a telepítésig egyszerűen használható, amely segítségével kedvenc videóit, filmjeit, dokumentumait, weboldalait és élő videó chat-jeit minden HDMI-vel rendelkező eszközön, vezeték nélkül, 1080p minőségben, széles átviteli sebességgel, biztosítva a 30fps megjelenítést. A tapNshow forradalmi vezeték nélküli, NFC élménnyel szöveg gépelés nélkül csatlakozhat. A Miracast alkalmazáson keresztüli csatlakozás teljes szabadságot kínál, vagyis tükrözheti a kívánt tartalmat a BenQ eszközein keresztül. Utoljára, de nem utolsó sorban egyenesen DLNA-ról vagy WiFi-n keresztül helyi tartalmakat is megoszthat az alkalmazással.

Rendszerkövetelmények:
• Támogatott operációs rendszerek:
Windows: XP, Vista, Windows 7, Windows 8, 8.1
Mac: 10.8 / 10.9
iOS: iOS 7
Android: 4.0/4.2/4.3/4.4.2
 
További adatok
Cikkszám
PJKBENQQCAST
Gyártói cikkszám
5J.JCK28.E01
Gyártó:
BENQ
Mennyiségi egység
db
Garancia
12 hónap
Tömeg:
0,10 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer