Signal PS-128F/24V kültéri hang-fényjelző tűzjelző rendszerekhez
Signal PS-128F/24V kültéri hang-fényjelző tűzjelző rendszerekhez
Signal PS-128F/24V kültéri hang-fényjelző tűzjelző rendszerekhez
Signal PS-128F/24V kültéri hang-fényjelző tűzjelző rendszerekhez

Signal PS-128F/24V kültéri hang-fényjelző tűzjelző rendszerekhez

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
  • Típus :
    Hang- / Fényjelző
Leírás
PS-128F
 
Kültéri kialakítású akkumulátoros nyomókamrás tűzjelző sziréna, amely tűz riasztás esetén a hangjelzéssel együtt szinkronizálva villog. A kettős burkolat nemcsak tetszetős, de igen ellenálló és tartós is. Kívülről elegáns és masszív, piros ABS, belül ellenálló és rugalmas acél. A kiváló hang és fényjelzésről a „nagy” méretű (118 dB) nyomókamrás hangszóró és az izzó gondoskodik.
 
Igény szerint beköthető a szabotázskapcsoló a „Tamper” jumperre, amellyel detektálhatjuk, ha a szirénaház fedelét eltávolítják, vagy a szirénaházat leszakítják a falról.
 
A hang- és fényjelzőt úgy tervezték meg, hogy lehetőség szerint minél többféle alkalmazásban helytálljon, így például beköthető tűzjelző körbe négyvezetékes, háromvezetékes bekötéssel vagy tápelvételes indítással (kétvezetékes bekötéssel). Megszólalás-késleltetések a felhasználási hely függvényében.
 
1. Üzemmód Az első alkalmazási mód, csupán 1 érpáras bekötést igénylő, de ebből kifolyólag alacsonyabb biztonságú lehetőség. Ebben az esetben csak az akkumulátor töltő 24 V-os tápfeszültséget kell bekötni polaritás helyesen. Ezt a 24 V-ot kell egy relével megszakítani tűzjelzés esetén és a sziréna a benne lévő akkumulátor tápfeszültségét felhasználva megszólal. Előny: 1 érpáras vezetékezés, hátrány: Ha az akkumulátor időközben legyengül, lehet, hogy a sziréna nem szólal meg. „1” jumper felhelyezésével a tápelvételes indítás tiltható, eltávolításával engedélyezhető
 
2. Üzemmód (4 eres vezetékes rendszer) A bekötött 24 V akkumulátort töltő tápfeszültségtől függetlenül, a tűzjelző központtól egy újabb érpárat felhasználva, a tűzjelzéskor fellépő +24V vezérlő feszültséget kell a „Start +”- ra bekötni. Ha a „Start +”-ra +24V-ot adunk, a sziréna riasztási állapotba kerül. Ekkor a lemerült akkumulátor esetén is történik riasztás.
 
3. Üzemmód Az intelligensebb tűzjelző központoknál felkínált, felügyelt hangjelző kimenetnél alkalmazható. A 24V akkumulátort töltő tápfeszültség mellet, a Loop +/- bemenetekre a központ felügyelt hangjelző kimenetét kell bekötni, a központhoz mellékelt, vagy javasolt lezáró ellenállást pedig az „R” jelöléshez. Akkumulátor, hangszóró és lámpa hiba esetén a készülék többször másodpercekre kiiktatja a lezáró ellenállást a hurokból, így a központban „felügyelt hangjelző kimenet hiba” jelenik meg. A sziréna folyamatosan teszteli magát, és ezt jelzi a felügyelt hangjelző kimenetre a huroklezáró ellenállás segítségével.
 
”Relay” jumper felhelyezésével a lezárást megszakító relé iktatható ki (hibajelentés tiltása)
A mikroprocesszor vezérelt elektronika állandó belső öntesztet végez, folyamatos akkumulátor, izzó- és hangszóró vizsgálat. A készülék működtetéséhez legalább egy 12 V/ 4,0 Ah, legfeljebb egy 12 V/ 7,0 Ah akkumulátor szükséges.
A dobozban a sziréna mellett található egy leírás és egy fúrósablon a könnyebb szereléshez.
További adatok
Cikkszám
BIZRIAPS128F24V
Gyártói cikkszám
PS-128F/24V
Gyártó:
NONAME
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
1 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2021 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer