Logitech Billentyűzet/Egér Kit - MK470 US (Vezeték nélküli, Angol kiosztás, USB, fekete)
Logitech Billentyűzet/Egér Kit - MK470 US (Vezeték nélküli, Angol kiosztás, USB, fekete) Logitech Billentyűzet/Egér Kit - MK470 US (Vezeték nélküli, Angol kiosztás, USB, fekete)
Logitech Billentyűzet/Egér Kit - MK470 US (Vezeték nélküli, Angol kiosztás, USB, fekete)
Logitech Billentyűzet/Egér Kit - MK470 US (Vezeték nélküli, Angol kiosztás, USB, fekete)

Logitech Billentyűzet/Egér Kit - MK470 US (Vezeték nélküli, Angol kiosztás, USB, fekete)

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Kapcsolat :
  Vezetékes
 • Csatolófelület :
  USB
 • Szín :
  Fekete
 • Nyelv :
  Angol
Leírás

Tulajdonságok :

Uralja saját területét.
Bármilyen környezetet minimalistává, modernné és csendessé varázsolhat az MK470 karcsú, vezeték nélküli párossal – egy billentyűzet és egér szupervékony és egyedi formatervezésű párosával –, amely még a legkeskenyebb asztalokon is tökéletes a hatékony munkavégzéshez.

Minimalista. Modern. Karcsú.
Az MK470 karcsú párost az egyszerűség emeli ki társai közül. A karcsú és minimalista kialakítású billentyűzet és egér kihangsúlyozza az íróasztal letisztultságát és rendezettségét.

Helytakarékos hatékonyság.
A kis méretű billentyűzet számbillentyűzetet és 12 funkcióbillentyűt is magába foglal, így szűkebb billentyűzetkiosztásban is minden szükséges billentyűt biztosít Önnek a hatékony adatbevitelhez. A karcsú egér a hordozhatóság etalonja, könnyedén helyet talál neki a laptoptáskában vagy a zsebében, hogy útközben is hatékony legyen.    A páros kis helyigényének köszönhetően a legkeskenyebb asztalokon is dolgozhat, és kényelmes közelségben tarthatja egerét.

Zökkenőmentes, kényelmes gépelés és egerezés.
A lapos kialakítású, ollós mechanikával működő billentyűk kellemes és jól ismert laptopszerű gépelési érzetet nyújtanak. A mindkét kézzel használható, sima kavicsforma kellemesen simul bármelyik tenyérbe.

Szinte hangtalan munka.
Halk billentyűzetével és laborban tesztelt, 90%-kal halkabb egerével szupercsendes munkakörnyezetet teremt Önnek és azoknak, akik körülveszik. (A kattintás hangja több mint 90%-kal csökkent a Logitech M170 egérhez képest. A bal gombos kattintás dBA-értékét független laboratórium határozta meg 1 méter távolságból. )

Egyszerű, megbízható vezeték nélküli kapcsolat.
Egy egyszerű, plug-and-play technológiájú USB-vevőegység szilárd, 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatot biztosít 10 méteres hatótávolsággal. (A vezeték nélküli hatótávolság a környezeti viszonyoktól és a használati körülményektől függően változhat. ) Ennek köszönhetően egy áttekinthető, vezetékmentes asztal birtokosa lesz, és úgy rendezheti el az eszközeit, ahogy csak akarja.

Hosszú használat elemcsere nélkül.
Az egér 18 hónapos üzemideje és a billentyűzet 36 hónapos üzemideje lehetővé teszi, hogy ne kelljen aggódnia a lemerülés miatt. Használaton kívül mindkét eszköz energiatakarékos alvó módba vált át. (Az üzemidő a felhasználótól és a használati körülményektől függően változhat. Az elem mellékelve. )

Az egér méretei :

 • Magasság x Szélesség x Mélység:  26,5 mm x 59 mm x 107 mm
 • Tömege: 100 g
A billentyűzet méretei :
 
 • Magasság x Szélesség x Mélység: 373,5 mm x 143,9 mm x 21,3 mm
 • Tömege (elemekkel/aklkumulátorokkal): 558 g
Egér :
 
 • Érzékelő technológiája: Nagy pontosságú optikai mozgáskövetés
 • Érzékelő felbontása: 1000 DPI
 • Gombok száma: 3
 • Görgetőkerék: mechanikus
 • Egér tápellátása: 1 db AA
Billentyűzet :


 
 • Billentyűzet tápellátása: 2 db AAA
 • Vezeték nélküli technológia: Logitech Nano vevőegység
A csomag tartalma: Billentyűzet; 2 darab AAA méretű elem (előre behelyezve); Egér; 1 db AA méretű ceruzaelem (előre behelyezve); USB-vevőegység;  felhasználói útmutató
 

 Így is ismerheti: MK 470 US 920 009204, MK470US920009204, MK470 US (920 009204), MK470US920-009204, MK 470 US (920-009204)

További adatok
Cikkszám
BILLOGMK470
Gyártói cikkszám
920-009204
Gyártó:
LOGITECH
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,86 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer