GARETT BEAUTY - Pure Skin mikrodermabráziós készülék
GARETT BEAUTY - Pure Skin mikrodermabráziós készülék GARETT BEAUTY - Pure Skin mikrodermabráziós készülék GARETT BEAUTY - Pure Skin mikrodermabráziós készülék
GARETT BEAUTY - Pure Skin mikrodermabráziós készülék
GARETT BEAUTY - Pure Skin mikrodermabráziós készülék

GARETT BEAUTY - Pure Skin mikrodermabráziós készülék

Műveletek a termékkel:
Leírás


Termékdimenziók
173*44*40 mm
Nettó súly
133g
Hatalom
3W
Tápfeszültség
3,2-4,2 V
Áramforrás
beépített akkumulátor (újratölthető)
Töltési feszültség
5V/1A
Akkumulátor kapacitása
450 mAh
Töltési idő
2 óra
Szívóerő
5 mód, 58-68 kpa
Meleg/hideg tömörítési mód
Nem
Fotonterápia
Nem
 

Mikrodermabrázió – Szépség tiszta bőr
A mikrodermabrázió az egyik legátfogóbb kezelés, amelyet a szépségszalonokban nyújtanak. Ez egy módja annak, hogy hámlasztsuk a kalluszos bőrt, valamint csökkentsük a pórusokat, megszüntessük a tökéletlenségeket és a finom vonalakat. Ez a kezelés minden korosztály számára ajánlott, és segít láthatóan javítani a bőr állapotát. Most a Garett Beauty Pure Skin segítségével otthonában is elvégezheti.

A Beauty Pure Skin otthoni mikrodermabráziós készülék gyengéd vákuummasszázzsal működik. Segít eltávolítani az elhalt bőrsejteket és megtisztítja a pórusokat, akárcsak egy professzionális kezelés egy szépségszalonban! Az otthoni mikrodermabrázió hihetetlenül simavá teszi a bőrt, valamint segít megfiatalítani és feszesebbé tenni. A modern technológia használatának köszönhetően a Garett készülék minden bőrtípushoz alkalmas.

5 szívóerő
Akár 5 szívóerővel is beállíthatja a készüléket az Ön igényeihez. Válassza a bőr gyengéd hámlását vagy a mitesszerek és egyéb szennyeződések erőteljes eltávolítását - ez rajtad múlik! A készülék olyan könnyen használható, hogy könnyedén kiválaszthatja a legjobb megoldást annak biztosítására, hogy a kezelés egyszerre hatékony és kényelmes legyen.

5 cserélhető fej
A különböző fejek sokkal könnyebbé teszik a kívánt eredmények elérését. A kiválasztott opciótól függően a szívás egyidejűleg fog működni az arc nagyobb vagy kisebb területén. Válassza ki az ovális fejet a feszesebb bőr, a finom vonalak simítása és a gyengéd emelő hatás érdekében. A mitesszerek eltávolításához a kerek fejeket ajánljuk – ezek kisebbek a pontosabb működéshez és szélesebbek az arc nagyobb területének kezeléséhez. A gyengéd masszázs eltávolítja az elhalt bőrsejteket is, így az arc hihetetlenül sima lesz minden kezelés után.

 

 

 

 

További adatok
Cikkszám
MOBBTYPURESKIN
Gyártói cikkszám
PURE_SKIN
Gyártó:
GARETT
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,3 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2023 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer