GARETT BEAUTY - Lift Eye PRO szónikus szemmasszírozó, fehér-rózsaszín
GARETT BEAUTY - Lift Eye PRO szónikus szemmasszírozó, fehér-rózsaszín GARETT BEAUTY - Lift Eye PRO szónikus szemmasszírozó, fehér-rózsaszín GARETT BEAUTY - Lift Eye PRO szónikus szemmasszírozó, fehér-rózsaszín
GARETT BEAUTY - Lift Eye PRO szónikus szemmasszírozó, fehér-rózsaszín
GARETT BEAUTY - Lift Eye PRO szónikus szemmasszírozó, fehér-rózsaszín

GARETT BEAUTY - Lift Eye PRO szónikus szemmasszírozó, fehér-rózsaszín

Műveletek a termékkel:
Leírás

Garett Beauty Lift Eye Pro masszírozó
A finom szemkörnyék különleges kezelést igényel. A szemkörnyék bőre nagyon érzékeny a szilárdság elvesztésére és a ráncok kialakulására. A megoldás a Garett Beauty Lift Eye Pro masszírozó, amely táplálja és feszesíti a szem körüli bőrt, serkenti a vérkeringést, javítja az anyagcserét és eltávolítja a szennyeződéseket. Tartsa meg a fiatalos megjelenést hosszabb ideig, és kényeztesse magát a végső pihenéssel egy masszírozóval, amely helyreállítja ragyogó megjelenését!

4 üzemmód
A Garett Beauty Lift Eye Pro masszírozó 4 üzemmódot kínál. Válasszon a meleg és a hideg tömörítés között - ezek a funkciók kombinálhatók szonikus rezgésekkel a bőr további tisztításához. Felejtsd el a fáradt és fájdalmas szemterületet táskákkal a szemed alatt. Lift Eye Pro masszírozónkkal bármikor élvezheti a mély kikapcsolódást!

Szonikus rezgések
A speciálisan kialakított hang vibrációs technológia támogatja a bőrt és javítja a tisztítási hatékonyságot. A nagyfrekvenciás rezgések mélyen behatolnak a bőrbe, eltávolítják a sminket és a szennyeződéseket, csökkentik az izomfáradtságot és frissítik a finom szemterületet. Kombinálhatja a szonikus rezgéseket meleg vagy hideg tömörítéssel, hogy a szemét a végső relaxációhoz biztosítsa.

Meleg és hideg tömörítés
A meleg borogatás növeli a bőr rugalmasságát, elősegíti a sejtek regenerálódását, megakadályozza a ráncok kialakulását és biztosítja a relaxáció érzését. Pórusokat is nyit, javítja a vérkeringést és megkönnyíti a bőr tisztítását. Az alacsony hőmérséklet viszont bezárja a pórusokat és serkenti a vérkeringést. Enyhíti az irritációt, elősegíti az izomregenerációt és javítja a bőr állapotát. Használjon meleg és hideg tömörítési funkciókat az Ön igényeinek megfelelően, és hagyja pihenni a szemét!

Ergonomikus kialakítás és beépített újratölthető akkumulátor
Akkus szemkörnyéki masszírozónk ergonomikus alakú, ami kényelmesebbé teszi a használatát. A karcsú kialakítás és a beépített újratölthető akkumulátor lehetővé teszi, hogy otthon, a munkahelyen vagy utazás közben használja.

Műszaki adatok
Termékdimenziók 52*175*47 mm
Üzemi hőmérséklet 19 - 45°C
Rezgési frekvencia 12000 hz
Töltési idő 2 óra
Akkumulátor kapacitása 1000mAh
Nettó súly 128g

További adatok
Cikkszám
MOBBTYLIFTEYEPROBIALROZO
Gyártói cikkszám
LIFT_EYE_PRO_BIAL_ROZO
Gyártó:
GARETT
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,4 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2022 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer