GARETT BEAUTY - RELAX nyakmasszázs párna rózsaszín
GARETT BEAUTY - RELAX nyakmasszázs párna rózsaszín
GARETT BEAUTY - RELAX nyakmasszázs párna rózsaszín
GARETT BEAUTY - RELAX nyakmasszázs párna rózsaszín

GARETT BEAUTY - RELAX nyakmasszázs párna rózsaszín

Műveletek a termékkel:
Leírás

Garett Beauty Relax nyakmasszírozó
Az egész napot ülő helyzetben töltöd? Rosszul aludtál, vagy egyszerűen csak pihenned kell? Bármelyik esetben is, a Garett Beauty Relax Neck masszírozó tökéletes lesz az Ön számára. Modern nyakmasszírozónk rezgéseket bocsát ki és nyomást generál, hogy segítsen ellazítani a feszült izmokat. Segít megszabadulni nemcsak a fájdalomtól és a kényelmetlenségtől, hanem a fáradtságtól és a rossz hangulattól is.

Professzionális nyakmasszázs - bárhol is legyen
A masszázsterapeutával való foglalkozások, különösen a rendszeresek, luxus, amelyet nem mindenki engedhet meg magának. A Garett Beauty Relax segítségével azonban azonnal helyettesítheti a professzionális masszázst, bárhol is legyen. Használja otthon, a munkahelyen vagy akár a vonaton, hogy pihenjen. Ergonomikus kialakítása, valamint a kompressziós és vibrációs masszázs kombinációja segít lazítani az izmokat és pihenni. A készülék javítja a vérkeringést és a nyaki gerinc megfelelő beállítását is, így a kikapcsolása után is sokáig működik.

3 üzemmód
Erősebb nyomásra, állandó rezgésre vagy a kettő kombinációjára van szüksége? A Garett Beauty Relax számára ez nem probléma. A nyakmasszírozó ezen módok bármelyikében működhet, az Ön preferenciáitól függően. A funkciók közötti váltás nagyon egyszerű - mindössze egy egyszerű gombnyomásra van szükség. Beállíthatja a készülék intenzitását is! Ez lehetővé teszi mindenki számára, hogy a masszírozót a saját preferenciáihoz és igényeihez igazítsa.

Akkumulátoros
A Garett Beauty Relax egy olyan eszköz, amelyet úgy terveztek, hogy bárhová is menjen, elkísérje Önt. Bárhová magaddal viheted. Az erőteljes újratölthető akkumulátor lehetővé teszi, hogy kényelmesen használja bárhol. Szükség esetén mindig feltöltheti a készletben található tápegységgel. Egy töltési ciklus csak körülbelül 2 órát vesz igénybe.

Ergonomikus, puha forma
A Garett Beauty Relax egy puha és kényelmes croissant alakú masszírozó, amely ideális, amikor a nyaki izmoknak megkönnyebbülésre van szükségük. A puha fedél kényelmet biztosít, és lehetővé teszi a készülék nyakpárnaként való használatát, például utazás közben. Az ergonomikus kialakítás alkalmazkodik a test alakjához, ami növeli a masszázs hatékonyságát. A rögzítővel ellátott kábelek lehetővé teszik a készülék helyzetének beállítását.

Műszaki adatok
Töltési feszültség 5V
Töltési idő 2 óra
Akkumulátor kapacitása 2000mAh
Termék súlya (netto) 495g

További adatok
Cikkszám
MOBBTYBEAUTYRELAXROZO
Gyártói cikkszám
BEAUTY_RELAX_ROZO
Gyártó:
GARETT
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,7 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2022 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer