GARETT BEAUTY - BODY STICK maszírozó fehér
GARETT BEAUTY - BODY STICK maszírozó fehér GARETT BEAUTY - BODY STICK maszírozó fehér GARETT BEAUTY - BODY STICK maszírozó fehér GARETT BEAUTY - BODY STICK maszírozó fehér
GARETT BEAUTY - BODY STICK maszírozó fehér
GARETT BEAUTY - BODY STICK maszírozó fehér

GARETT BEAUTY - BODY STICK maszírozó fehér

Műveletek a termékkel:
Leírás

Garett Beauty Body Stick masszírozó
A pihentető masszázs az egyetlen dolog, amiről álmodsz egy fárasztó munkanap után? Garett Beauty Body Stick segítségével már nem kell masszázsterapeutát látogatnia! Ez az egyedülálló masszírozó eszköz segít ellazulni, csökkenteni az izomfeszültséget és élvezetesebbé tenni a szabadidőt. És - ami a legfontosabb - bármikor használhatja!

Nélkülözhetetlen kiegészítő az otthoni gyógyfürdőhöz
A Garett Beauty Body Stick egy vezeték nélküli rezgő masszírozó, amely megnyugtatja a merev, fájó izmokat, javítja a vérkeringést és a lágy szövetek állapotát. A mélymasszázs nemcsak segít ellazulni és enyhíteni az izmokban felhalmozódott feszültséget, hanem stimulálhatja és növelheti az energiaszintet is. Tegye a masszázst a szépség rituáléjának részévé otthon, és kényeztesse magát a tiszta öröm pillanatával - amilyen gyakran csak szüksége van rá!

7 cserélhető masszázsfej
Inkább a nyomáspontos masszázst, az akupunktúrát vagy talán az ujj alakú fejpel történő masszázst részesíti előnyben? 7 cserélhető fej lehetővé teszi, hogy a masszázs típusát a hangulatához és preferenciáihoz igazítsa. Próbáld ki mindet, és válaszd ki a kedvencedet! Ezenkívül ez a vezeték nélküli eszköz 5 masszázsmódot és 6 intenzitási szintet kínál, hogy még a legigényesebb felhasználókat is kielégítse!

A használat kényelme
Az ergonomikus kialakítás és a hosszú, kényelmes fogantyú megkönnyíti a hátmasszázst. Masszírozza a test fájó, nehezen elérhető területeit, és adja meg magának azt a pihenést, amelyet megérdemel. Az üzemmódváltás és a bekapcsológomb rendkívül intuitívvá teszi a készüléket. A kényelem érdekében LED-es háttérvilágítás került hozzáadásra.

Beépített akkumulátor
A beépített újratölthető akkumulátor kényelmessé teszi a készüléket a használat során. Most élvezheti a pihentető masszázst, ahol és amikor csak akarja, anélkül, hogy aggódnia kellene a kábelek és a konnektorok miatt. Ha az akkumulátor lemerült, könnyen feltöltheti azt a mellékelt tápegységgel. Csak 2 órát vesz igénybe a teljes feltöltés!

Műszaki adatok
Termékdimenziók 430*90*110 mm
Uptime 2 óráig
Hatalom 16 W
Töltési idő 120 perc
Akkumulátor kapacitása 1800mAh
Nettó súly 1055g

További adatok
Cikkszám
MOBBTYBODYSTICKBIAL
Gyártói cikkszám
BODY_STICK_BIAL
Gyártó:
GARETT
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
1,4 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2023 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer