GARETT BEAUTY - Beauty Smile Charge Fogfehérítő lámpa
GARETT BEAUTY - Beauty Smile Charge Fogfehérítő lámpa GARETT BEAUTY - Beauty Smile Charge Fogfehérítő lámpa GARETT BEAUTY - Beauty Smile Charge Fogfehérítő lámpa GARETT BEAUTY - Beauty Smile Charge Fogfehérítő lámpa
GARETT BEAUTY - Beauty Smile Charge Fogfehérítő lámpa
GARETT BEAUTY - Beauty Smile Charge Fogfehérítő lámpa

GARETT BEAUTY - Beauty Smile Charge Fogfehérítő lámpa

Műveletek a termékkel:
Leírás

Álmodsz fehérebb fogakról?
Most könnyebb, mint valaha. A Garett Beauty Smile Charge fehérítő lámpa egy otthoni használatra szánt eszköz, amely helyettesítheti a professzionális fogfehérítést a fogorvosnál, vagy segíthet abban, hogy hatásai hosszabb ideig tartsanak. A fogak fehérítéséhez mindössze a készletben található biztonságos és univerzális formulával készült lámpára és gélre van szüksége. Napi 10-15 perc 14 napon keresztül teljes kezelést jelent, amely a mosolyát láthatóan fehérebbé teszi akár több árnyalattal. A kezelések hatékonyságát a készletben található színtáblázattal ellenőrizheti.

Kétszínű LED-es lámpa – kék és piros
A Beauty Smile Charge egyedülálló technológiája a LED-es fény két színét használja : kéket és pirosat. A sugarak a fogfehérítő gélben lévő anyagokat aktiválják, hasonlóan a fogászati klinikákon használt lámpákhoz. A kettős színű fény egyetlen kezelés idejét mindössze 10 percre rövidíti (szemben a 15 perccel, ha csak a kék fényt használja). Ez még könnyebbé és gyorsabbá teszi a fogfehérítést.

Teljes fehérítő készlet
A Beauty Smile Charge doboz nem csak a LED-es lámpát tartalmazza, hanem egy szilikon szájtálcát is, amelyet úgy terveztek, hogy illeszkedjen a fogívek alakjához, elegendő fehérítő gélt a teljes 14 napos kezeléshez, és egy színdiagramot, amely segít az eredmények értékelésében. A készlet tartalmaz egy mágneses USB töltőkábelt is, amely például a számítógép USB-portjához vagy a telefon töltőjéhez csatlakoztatható. 10 vagy 15 perc naponta két hétig, és a fogak újra ragyogni fognak!

Eltávolítja a foltokat a kávéból, a teából és még sok másból
A fogak számos tényező miatt sárgára válhatnak. Ezek közül a leggyakoribb az életkor, a dohányzás és a kávé vagy tea fogyasztása. A Beauty Smile Charge segít eltávolítani ezeket a foltokat és helyreállítani a fogak természetes fehérségét. A mosolyod újra fényes lesz!

 

A legjobb eredmény érdekében használja a Garett Smile Powder faszénport a lámpa minden használata előtt.

Beépített újratölthető akkumulátor
A Beauty Smile Charge fogfehérítő lámpa beépített akkumulátorral rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében. Gondoskodhat a mosolyáról, miközben napi házimunkát végez, vagy a kezelést a pihenés pillanatának tekinti. A készlet tartalmaz egy mágneses kábelt a készülék töltéséhez, amely bármilyen USB aljzathoz csatlakoztatható.

Beépített időzítő
Nem kell aggódnia, hogy elfelejti a Beauty Smile Charge-ot, és túl sokáig tartja a fogfehérítő kezelést a fogain. A készülék beépített időzítővel rendelkezik, amely automatikusan kikapcsolja egy meghatározott idő elteltével – 15 perc a kék fény használatakor és 10 perc mindkét világos szín használata esetén. Ez biztosítja, hogy minden fogfehérítési munkamenet biztonságos és kényelmes legyen.

Műszaki adatok
Nettó súly 75g
Időzítő 10-15 perc
LED-es lámpák 32
Áramforrás Beépített akkumulátor (újratölthető)
Akkumulátor kapacitása 330mAh
Töltési idő 2 óra

 

További adatok
Cikkszám
MOBBTYSMILECHARGE
Gyártói cikkszám
SMILE_CHARGE
Gyártó:
GARETT
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,4 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2022 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer