GARETT BEAUTY - Beauty Smile Connect Fogfehérítő lámpa
GARETT BEAUTY - Beauty Smile Connect Fogfehérítő lámpa GARETT BEAUTY - Beauty Smile Connect Fogfehérítő lámpa GARETT BEAUTY - Beauty Smile Connect Fogfehérítő lámpa
GARETT BEAUTY - Beauty Smile Connect Fogfehérítő lámpa
GARETT BEAUTY - Beauty Smile Connect Fogfehérítő lámpa

GARETT BEAUTY - Beauty Smile Connect Fogfehérítő lámpa

Műveletek a termékkel:
Leírás

Egy szép mosolynak nem kell csak álomnak lennie.
Még akkor is, ha szereted a kávét, a teát, a vörösbort vagy más italokat, amelyek beszennyezik a fogaidat. Még akkor is, ha az öregedés vagy a dohányzás miatt sárgára váltak. Garett Beauty Smile Connect otthoni fogfehérítő lámpa segít visszanyerni a képességét, hogy szabadon kifejezze örömét. Ez egy modern, biztonságos eszköz, amely lehetővé teszi, hogy megvilágítsa a fogak zománcát akár több árnyalattal az otthoni kényelemben. A LED-es fehérítő lámpakészlet mindent tartalmaz, amire szüksége van egy 14 napos kezeléshez. Nem kell fogorvoshoz mennie, és sokkal olcsóbb, mint egy professzionális kezelés is!

Teljes fogfehérítő készlet
A Beauty Smile Connect nem csak egy fogfehérítő lámpa, hanem egy teljes fogfehérítő készlet. Tartalma 3 applikátort tartalmaz, amelyek egy speciális gélt tartalmaznak, amely biztonságos összetevőkből (hidrogén-peroxid nélkül) készült, és egy színdiagramot, amely hasznos a kezelés eredményeinek értékelésekor. A kényelmes kefe megkönnyíti a géleloszlást a lámpába integrált szilikon szájtálcában. A kezelés 14 napig tart. Napi 16 perc elegendő ahhoz, hogy segítsen eltávolítani azokat a foltokat, amelyek miatt a fogak nem tűnnek vonzónak.

A telefon által táplált
A Beauty Smile Connect használatakor nem kell aggódnia a szoftvercsatornához való hozzáférés miatt. A készüléket úgy működteti, hogy csatlakoztatja a telefonhoz. Egyetlen kezelés 16 percet vesz igénybe, és nem igényel jelentős mennyiségű energiát. A készlet iPhone (Lightning) és Android telefonokhoz (USB-C) alkalmas kábeleket tartalmaz. Tehát nem kell aggódnia a további adapterek vagy kábelek miatt.

Eltávolítja az öregedés, valamint a tea, a kávé vagy a dohányzás okozta elszíneződést
Akár kávérajongó, akár dohányos, szokásaid befolyásolják a zománc megjelenését és a fogak színét. A kapott foltok azonban eltávolíthatók. Beauty Smile Connect otthoni fogfehérítő készlet segít enyhíteni a fogzománcot, hogy a mosoly újra fényes legyen. Még akkor is, ha nem akarja feladni ezeket a kis finomságokat, a hatás több hónapig tart.

Gyors és biztonságos fogfehérítés
A Beauty Smile Connect teljes kezelése 14 napig tart. Naponta csak 16 percet kell töltenie a fogak fehérítésével. Ez az egyik leggyorsabb módja annak, hogy fényes mosolyt kapjon, ráadásul otthon is megteheti. A kezelés akkor is teljesen biztonságos, ha betartja az utasításokat. Egyszerűen vigyen fel egy kis mennyiségű gélt a fogaira, csatlakoztassa a készüléket a telefonhoz, helyezze be a tálcát a szájába, és harapjon le. Miután megnyomta a tápkábel gombját, a fogfehérítő lámpa működni kezd, és 16 perc elteltével automatikusan kikapcsol. A kék LED-es lámpa aktiválja a fogfehérítő gélt – ezért láthatja olyan gyorsan a hatásokat!

 

A legjobb eredmény érdekében használja a Garett Smile Powder faszénport a lámpa minden használata előtt.

A készülék a kezelés után automatikusan kikapcsol
A beépített időzítő biztosítja, hogy minden fogfehérítő kezelés pontosan addig tartson, ameddig kell. A Beauty Smile Connect 16 perc elteltével automatikusan kikapcsol. Ezután egyszerűen távolítsa el a szájtálcát, és öblítse le vízzel és a száját. Ne egyen vagy igyon mást, csak vizet a következő 30 percben, hogy a legjobb eredményt érje el. Ezért a legjobb, ha este végezzük el az otthoni fogfehérítési kezelést.

Műszaki adatok
Időzítő 16 perc
LED-es lámpák 16
Áramforrás Hálózat meghajtású
Tápellátási módszer Telefonnal működő eszköz (Lightning port, micro USB, USB-C)

További adatok
Cikkszám
MOBBTYSMILECONNECT
Gyártói cikkszám
SMILE_CONNECT
Gyártó:
GARETT
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,4 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2022 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer