GARETT Gyerek Okosóra - Kids Sun PRO 4G rózsaszín
GARETT Gyerek Okosóra - Kids Sun PRO 4G rózsaszín GARETT Gyerek Okosóra - Kids Sun PRO 4G rózsaszín GARETT Gyerek Okosóra - Kids Sun PRO 4G rózsaszín GARETT Gyerek Okosóra - Kids Sun PRO 4G rózsaszín GARETT Gyerek Okosóra - Kids Sun PRO 4G rózsaszín
GARETT Gyerek Okosóra - Kids Sun PRO 4G rózsaszín
GARETT Gyerek Okosóra - Kids Sun PRO 4G rózsaszín

GARETT Gyerek Okosóra - Kids Sun PRO 4G rózsaszín

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Kijelző méret :
  1,3" - 240x240
 • Processzor típus :
  SP9820E
 • Memória méret :
  512 MB
 • Memória ROM :
  4 MB
 • Micro SIM kártya slot :
  Igen
 • Vezeték nélküli hálózat :
  Igen
 • GPS :
  Igen
 • Kamera :
  Igen
 • Bluetooth :
  Igen
 • Kompatibilis telefon :
  Android
 • Lépésmérő :
  Igen
 • Alvás figyelő :
  Igen
 • Szín :
  Rózsaszín
Leírás

OKOSÓRA GARETT KIDS SUN PRO 4G FEKETE

Funkciók és műszaki adatok

 • IP67 vízálló
 • Érintőképernyő
 • Wifi / Bluetooth
 • GPS / WiFi / LBS hely
 • Android rendszer
 • Hang- és videohívások
 • Hangértesítések
 • SOS gomb
 • Híváselőzmények
 • Alvásfigyelő / lépésszámláló
 • Beépített kamera
 • Nézze meg a keresési funkciót
 • Matematikai játék / Óraterv

Garett Kids Sun Pro 4G — fejlett funkciókkal rendelkező gyermek okosóra

A Garett Kids Sun Pro 4G egy innovatív gyermek okosóra, amely a klasszikus megoldások és a modern, fejlett kényelem kombinációja. Ezenkívül kiemelkedő kialakítás jellemzi. Úgy tervezték, hogy ne csak a gyermekek, hanem a szüleik életét is megkönnyítse. Az óra javítja a mindennapi tevékenységeket, például sétákat, telefonhívásokat vagy akár az egész hét megtervezését. A legfontosabb azonban, hogy a beépített funkciók elrendezése és típusa biztosítja a kisgyermek biztonságát és a használat kényelmét.

Modern tervezés és kivitelezés

A Garett Kids Sun Pro 4G intelligens óra hihetetlenül könnyű, így nem lesz probléma, ha kisgyermeke egész nap és éjszaka a kezén viseli. A különleges konstrukció és a divatos design szó szerint minden gyermeket, valamint szüleiket örömmel fogadja. Ezenkívül a megfelelően megtervezett heveder megakadályozza, hogy a készülék még a legkisebb csuklóról is megcsússzon, így nem kell attól tartania, hogy gyermeke elveszíti azt játék vagy bármilyen más fizikai tevékenység során. A FaceUnlock funkció lehetővé teszi az okosóra gyors és egyszerű feloldását.

Állandó gondozás

A GPS-szel ellátott gyermek okosórát - a Garett Kids Sun Pro 4G-t számos technológiailag fejlett funkció jellemzi, amelyek a szülő számára a gyermek távoli gondozását biztosítják. Az egyik az innovatív GEOfencing rendszer, amely lehetővé teszi egy adott terület kijelölését, amelyen a kisgyermek mozoghat. Amikor a gyermek elhagyja, automatikusan értesítést kap a telefonján. Ezenkívül egy óra segítségével a gyermek szöveges üzenet küldésével kapcsolatba léphet Önnel. Egyszerű és gyors módon megtudhatja, hogy minden rendben van-e velük.

Egyedi videohívási minőség

Ha beszélgetni szeretne gyermekével, mindössze annyit kell tennie, hogy behelyez egy nano-SIM-kártyát az órájába. Ennek köszönhetően állandó kapcsolatban marad gyermekével. A beépített mikrofon és hangszóró magas hangminőséget biztosít. Fontos, hogy az óra elejére egy kamera is telepítve van. Lehetőséget ad videohívások kezdeményezésére és fényképek készítésére. A beszélgetés nagy stabilitásának köszönhetően elkaphatja a kisgyermekek környezetéből származó összes szükséges részletet és zajt.

A gyermek távfelügyelete

A fejlett biztonsági funkciók különösen fontos szerepet játszanak sok szülő számára. Számukra készült a Garett Kids Sun Pro 4G modell távoli lehallgatást, azaz lehetőséget adott a gyermek környezetéből származó hangok meghallgatására. Ez rendkívül hasznos lehet olyan helyzetben, amikor gyermeke ismeretlen területen tartózkodik; ezért ez a funkció lehetővé teszi az időben történő reagálást vészhelyzet esetén. Ez a gyermekeknek szánt okosóra egy olyan eszköz, amelyet elsősorban arra terveztek, hogy megfelelő védelmet nyújtson a szülőkkel való legfiatalabb és állandó kapcsolatnak.

GPS és LBS hely

A helymeghatározási funkció a szülők egyik legelismertebb kényelme, amelyet a Garett gyermek okosórája egészített ki. Különböző technológiák támogatják: GPS-vevő, mobilhálózat és lehetséges Wi-Fi-kapcsolat. Az óra még beépített LBS-szel is rendelkezik. Ily módon nyomon követhető a gyermek helye, függetlenül attól, hogy hol található. Ez az opció azt jelenti, hogy potenciális fenyegetés esetén reagálhat és segíthet gyermekének.

Támogatás a gyermeknevelésben

A gyermekek okosórája is nagyon hasznosnak bizonyul, mint hatalmas támogatás a gyermek felnevelésében. Hogy? A Garett Kids Sun Pro 4G többek között lehetőséget kínál egy óraterv beállítására. Ezenkívül különféle riasztásokat vagy ébresztési időt állíthat be a benne lévő ébresztőórának köszönhetően, és rendszeres napi módot vezethet be kisgyermeke számára. Azt is lehetővé teszi, hogy programozzon egy virtuális jutalmazási rendszert, amelyet gyermeke bizonyos feladatok elvégzése után kap meg. Az óra nagyszerű motivációvá válik számukra a mindennapi tevékenységek végrehajtása során.

 

Zene egy karnyújtásnyira

Kedvenc dalaink már korán elkísérnek minket, és gyakran elválaszthatatlan elemei a szabadidő és az utazás eltöltésének. Mostantól gyermekének nincs szüksége további játékosokra, mivel ezt a funkciót sikeresen teljesíti a Garett Kids Sun Pro 4G. A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően a fiatal bármikor elküldheti kedvenc dalait az órára, és fejhallgató segítségével (amely ezzel a technológiával csatlakozik az intelligens órához is) élvezheti őket.

Távirányító opció

Minden beállítás könnyen beállítható, és szükség esetén teljesen távolról módosítható. Az ingyenes Garett Tracker alkalmazás Android és iOS telefonokhoz egyaránt elérhető, így könnyedén párosíthatja gyermeke óráját a telefonjával, ami azt jelenti, hogy engedélyezheti az alacsony akkumulátorállapotról szóló értesítéseket, számokat adhat meg a névjegyzékben, vagy akár beállíthatja az óra be- és kikapcsolásának óráit. Ez elsősorban az energiatakarékosság érdekében történik. Ily módon az okosóra működése gazdaságosabbá és környezetbarátabbá válik.

Robusztus, sérülésálló eszköz

A megfelelően megtervezett háznak köszönhetően további védelmet kap. A tökéletesen illeszkedő keret jól védi az üveget. Ezenkívül maga a készülék vízálló és porálló, köszönhetően az IP67 szabványoknak megfelelő kialakításnak, ami azt jelenti, hogy sem Önnek, sem gyermekének nem kell félnie az esőtől vagy a fröccsenő víztől. Akár a kisgyermeked a nagyszüleik házában, akár egy vidámparkban, akár az erdőben tartózkodik, okosórája biztonságban marad.

Kiváló minőségű kijelző

A Garett Kids Sun Pro 4G okosóra 1,3 hüvelykes, nagy felbontású IPS kijelzővel van felszerelve. Fő előnye mindenekelőtt a jó fényerő, amely beállítható. Ezenkívül a képernyő működése sima, köszönhetően a kiváló érzékenységnek. A készülék használata nem okoz problémát, és hihetetlenül kényelmesnek bizonyul. A lánya vagy fia sajátos ízlésétől függően könnyen kicserélheti az óraszámlapot. Nyolc különböző téma áll rendelkezésre, és mindegyiknek más a színváltozata.

 

 

További adatok
Cikkszám
MOBOKOGARSUNPRO4GROZO
Gyártói cikkszám
SUN_PRO_4G_ROZO
Gyártó:
GARETT
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,2 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer