GARETT Női Okosóra - LADY ELEGANCE RT fekete, acél
GARETT Női Okosóra - LADY ELEGANCE RT fekete, acél GARETT Női Okosóra - LADY ELEGANCE RT fekete, acél GARETT Női Okosóra - LADY ELEGANCE RT fekete, acél GARETT Női Okosóra - LADY ELEGANCE RT fekete, acél
GARETT Női Okosóra - LADY ELEGANCE RT fekete, acél
GARETT Női Okosóra - LADY ELEGANCE RT fekete, acél

GARETT Női Okosóra - LADY ELEGANCE RT fekete, acél

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Kijelző méret :
  1,28"
 • Processzor típus :
  Realtek 8762C
 • Memória méret :
  160 MB
 • Memória ROM :
  64 MB
 • Micro SIM kártya slot :
  Nem
 • Vezeték nélküli hálózat :
  Nem
 • GPS :
  Nem
 • Kamera :
  Nem
 • Bluetooth :
  Igen
 • Kompatibilis telefon :
  Android, iPhone
 • Lépésmérő :
  Igen
 • Alvás figyelő :
  Igen
 • Szín :
  Fekete
Leírás

SMARTWATCH GARETT LADY ELEGANCE RT FEKETE, ACÉL

Funkciók és műszaki adatok

 • IP67 vízálló
 • Bluetooth-hívás
 • Értesítések az SMS-ről / hívásokról / az alkalmazásból
 • Hang- és rezgésértesítések
 • Pulzusmérő, vérnyomásmérő, pulzus-oximéter
 • Menstruációs ciklus értesítések
 • Inaktivitás-figyelő
 • Nézze meg a keresési funkciót

 

Garett Lady Elegance RT okosóra

Minden modern nő számára, aki értékeli a kényelmet, az osztályt és a funkcionalitást, az ideális óra a Garett Lady Elegance RT okosóra, amely egy készletben kapható, további szilikon szíjjal. Azok a jellemzők, amelyek megkülönböztetik az ilyen típusú egyéb eszközöktől, elsősorban olyan funkciók, amelyek kifejezetten a fiatal és érettebb nők életmódjához igazodnak. Az intelligens órával szabályozhatja menstruációs ciklusát, hidratált és fizikailag aktív maradhat, hívásokat fogadhat, és mérheti lépéseit. Nézd meg, mit rejt még el!

IP67 vízállósági besorolás

Nem félsz a kihívásoktól, és gyakran aktívan töltöd a szabadidődet? Ha a terepjáró túrázás, sport, túrázás vagy sífutás az Ön eleme, a Garett Lady Elegance RT tökéletes az Ön számára. IP67 vízállósági besorolással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy védve van a víztől, valamint a szennyeződésektől és a portól. A készüléket legfeljebb fél órára vízbe merítheti.

Lépésszámláló és sport mód

A sport és az egészséges életmód rajongói számára a Garett Lady Elegance RT női okosóra sportmódokkal van felszerelve, amelyek segítenek nyomon követni a fejlődését. Talál többek között egy olyan funkciót, amely méri a futási, kosárlabda- és kerékpározási eredményeit, valamint az edzőteremben való edzés, az ugrókötél, az úszás vagy a tollaslabda teljesítményét. Az edzés után láthatja, hogy hány kalóriát sikerült elégetnie, valamint azt, hogy mi a vérnyomása. Az órában egy lépésszámlálót is talál, amely hasznos mind napi szinten, mind hosszabb, túraúton a terepen.

Kényelmes és elegáns cserélhető heveder

Garett Lady Elegance RT női óra kiváló minőségű, tartós anyagokból készül, amelyeknek köszönhetően ellenáll a sérüléseknek és a külső tényezőknek. Tehát nem kell aggódnia a biztonsága és tartóssága miatt. Ha azonban unatkozik az okosóra régi megjelenésében, és meg akarja változtatni a szíj színét, akkor ezt könnyedén megteheti. Lehetősége van arra, hogy hangsúlyozza stílusát, vagy finom karaktert adjon neki a színválasztástól függően. Ellenőrizze, hány árnyalat közül választhat!

Menstruációs ciklus monitorozása

Ez a kiegészítő funkció a Garett Lady Elegance RT modellben biztosan minden nő számára vonzó lesz. Az óra beépített menstruációs ciklusfigyelő móddal rendelkezik, amely napi szinten rendkívül hasznosnak bizonyul. Ha használni szeretné, mindössze annyit kell tennie, hogy futtatja ezt az opciót a menüben. Az emlékeztetők lehetővé teszik, hogy teljes irányítást szerezzen a teste felett. A menstruáció várható kezdete előtt egy rövid üzenetet kap, ami azt jelenti, hogy a teste soha többé nem fog meglepni.

Diszkrét mozi mód

A női óráknak ez a megbízható modellje diszkrét mozi móddal van felszerelve, amely a bejövő értesítések elnémításából és a képernyő ideiglenes kikapcsolásából áll. Ez a lehetőség nemcsak a moziban vagy a színházban fog működni, hanem egy fontos találkozón, egy állásinterjún vagy egy olyan estén is, amelyet egyedül szeretne eltölteni a választottjával. A mód tevékenységének idejét saját maga is beállíthatja, és az automatikusan elindul, és az ön által megadott idő után deaktiválódik. Ennek köszönhetően soha többé nem fogja elterelni a figyelmét egy váratlan értesítés vagy egy telefonról érkező hívás.

Hívások és szöveges üzenetek fogadása

Olyan helyzetekben, amikor nincs kéznél mobiltelefon, könnyen kicserélheti egy Garett Lady Elegance RT okosórára. Lehetőség van a bejövő hívások elutasítására és fogadására, valamint a szöveges üzenetek olvasására, és mindent kézben tarthat, még akkor is, ha okostelefonja mélyen a pénztárcájában van ezzel az eszközzel. Sőt, te magad döntöd el, hogy szeretnél-e hangértesítéseket kapni, vagy a rezgések elegendőek-e neked. Ez lehetővé teszi, hogy az óra módot a körülményekhez igazítsa, és elkerülje a hangos csengőhangot.

 

Eszközkeresési funkció

Előfordulhat, hogy az órád elveszik az erszényedben vagy a kozmetikai táskádban, vagy teljesen elfelejted, hová tetted. Ilyen esetekben a "Készülék keresése" opció tökéletesen működik, és mobiltelefonján keresztül aktiválhatja. Ha korábban szinkronizálták az okosórával, akkor néhány másodpercen belül megkapja az okostelefon által generált hallható és rezgési értesítést. Ezzel a hasznos funkcióval könnyen megtalálhatja az óráját, még akkor is, ha úgy gondolja, hogy végleg elment. Felejtsd el, hogy átkutatod az otthonodat – ez már csak egy kattintásnyira van!

 

Hidratációs emlékeztető

A megfelelő hidratáció az alapja a jólét fenntartásának és a karcsú alak gondozásának. Emlékszel, hogy naponta legalább két liter vizet igyál? Ha nem, vigyázzon egészségére a megbízható Garett Lady Elegance RT okosórával. Ez az okoseszköz rendszeresen emlékeztetőket küld Önnek, hogy hidratált maradjon.

Tevékenységelőzmények a Da Fit alkalmazásban

Minél aktívabb vagy, annál jobban érzed magad, és könnyedén nyomon követheted a fejlődésedet a Da Fit alkalmazással, amely Android és iOS eszközökön működik. Minden tevékenységét, azaz edzéseit, alvását, lépésszámláló felvételeit, vérnyomásmérőjét, pulzusmérőjét vagy pulzus-oximéterét az alkalmazás memóriájában tároljuk. Amikor beállítod az okosórádat a telefonoddal, töltsd le az alkalmazást, hogy az összes adatod folyamatosan mentésre kerüljön. Segítségével lehetősége van arra, hogy figyelemmel kísérje az összes tevékenységét és nyomon kövesse az elért haladást.

 

További adatok
Cikkszám
MOBOKOGARLADYELERTCZARSTA
Gyártói cikkszám
LADY_ELEGANCE_RT_CZAR_STAL
Gyártó:
GARETT
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,2 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer