70mai Dash Cam -  Pro Plus+ Set A500s-1 autós kamera
70mai Dash Cam -  Pro Plus+ Set A500s-1 autós kamera
70mai Dash Cam -  Pro Plus+ Set A500s-1 autós kamera
70mai Dash Cam -  Pro Plus+ Set A500s-1 autós kamera

70mai Dash Cam -  Pro Plus+ Set A500s-1 autós kamera

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Típus :
  Autós
 • Max Videófelbontás :
  2592 × 1944
 • Kijelző :
  Igen
 • Szín :
  Fekete
 • G-Senzor :
  Igen
Leírás

70mai Dash Cam Pro Plus+ Set

Autós kamera - Sony IMX335 érzékelővel, érzékelő felbontása 5 Mpx, 140°-os képszög, 2"-es kijelző, ADAS, GPS, hurok felvétel, automatikus felvétel, éjjellátás és g-szenzor, videó max. felbontása 2592×1944, maximum 30 fps képkockasebesség, sztereó hangzás, maximum 64 GB-os micro SD memóriakártya tehető bele, JPEG, H.264, MP4, H.265 és Mov formátumok támogatása, USB 2.0 és micro USB, töltőkábel/adapter a csomagban, akkumulátor gondoskodik a tápellátásáról, 500 mAh akkumulátor-kapacitás

Szereld fel járműved olyan kamerával, amely nem hagy ki egyetlen közlekedési eseményt sem. A széles látószögű 70mai Dash Cam Pro Plus+ autós kamera mindent rögzít az úton és azon kívül eső részeken is. A 70mai RC06 hátsó kamerával egy szettben kapható, így az autó mögött zajló eseményekről is felvételt készíthetsz. A 70mai Dash Cam Pro Plus+ még gyenge fényviszonyok között is kiváló minőségben, 2592 × 1944-ben rögzíti a felvételeket.

 

Nagy felbontás és 140°-os látómező

A 70mai Dash Cam Pro Plus+ széles látószögű autós kamerával mindig tökéletesen tiszta felvételeket kapsz 2592 × 1944 felbontásban. Emellett 140°-os betekintési szöggel is büszkélkedhet, amely három sávban is elegendő. Így nemcsak az előtted haladó autóról lesz felvételed, hanem arról is, hogy mi történik a járdaszegély mögött vagy az ellenkező irányban.

Hurokfelvétel

Nem kell aggódnod amiatt, hogy elveszítesz egy fontos felvételt, ha a tárhelyed eléri a maximális korlátot. Amint nincs elég hely, a régi felvételek automatikusan felülíródnak. A 70mai Dash Cam Pro Plus+ oldalán LED-es kijelzők tájékoztatnak a felvétel állapotáról.

70mai Dash Cam Pro Plus+ G-érzékelővel

Abban a pillanatban, hogy elhagyod a járműved, a 70mai Dash Cam Pro Plus+ megfigyelővé válik. Ha a kamera rázkódást érzékel a parkoló autóban, automatikusan elindítja a felvételt. Ha például az autónak ütköztek, akkor a baleset időpontját rögzíti. A felvételről egy hangjelzés tájékoztat, amint elindítod az autót. A parkolási üzemmód használatához egy 70 Mai hardwire készletet szükséges megvásárolnod.

Időzített felvétel

A 70mai Dash Cam Pro Plus+ autós kamera az úgynevezett időzített módot indítja el, amikor leállítod az autót. Ehhez azonban a 70mai Hardwire Kit is szükséges. Ezután folyamatosan, 1 képkocka/mp sebességgel rögzít, és minden 30 perces felvételt egy percbe tömörít. Így a felvételek nem fogják elárasztani a memóriádat, és minden olyan pillanatról tudni fogsz, amikor nem voltál az autóban.

Továbbfejlesztett éjszakai látás

Még sötétben vagy éjszaka sem maradsz le a minőségi felvételekről. A nagy F1,8-as rekesznyílás több fényt vonz be, és világosabbá teszi a sötét jeleneteket. A 70mai Dash Cam Pro Plus+ kamera felvételei mindig gyönyörűen tiszták lesznek. 3D zajcsökkentéssel és WDR technológiával is rendelkezik, amely automatikusan beállítja a felvételek expozíciós egyensúlyát és csökkenti a nem kívánt pixeleket.

 

Fejlett asszisztens rendszerek

A 70mai Dash Cam Pro Plus+ fejlett ADAS rendszerekkel rendelkezik, amelyek segítenek elkerülni a különböző veszélyes helyzeteket. Értesítést kapsz például ha nem tartod be a biztonságos távolságot az előtted haladó járműtől, vagy ha elhagytad a sávod. Az asszisztens rendszer figyeli a tartózkodási helyed, sebességed és az időt is. Az ilyen információkat jó tudni, pl. biztosítási kárrendezés során.

 

Mobilalkalmazás vezérlés

Töltsd le a 70mai mobilalkalmazást, és használd ki a 70mai Dash Cam Pro Plus+ beépített Wi-Fi-jét, hogy valós idejű felvételeket nézz, vagy saját képeket készíthess. Lehetőségeidet bővítheted az FC02 Interior Dash Cam megvásárlásával is, amely nem marad le egyetlen pillanatról sem az autód belsejében zajló eseményekről, viszont nem működik együtt a hátsó kamerával.

 • Első és hátsó autós kamerakészlet
 • 2592 × 1944 felbontású felvétel
 • 140°-os látószög
 • Hurokfelvétel automatikus felülírással
 • G-érzékelő
 • Parkoló üzemmód és időzített felvétel (70 mai hardwire kit megvásárlása szükséges)
 • Továbbfejlesztett éjszakai látás
 • Mobilalkalmazások

 

További adatok
Cikkszám
PERKAM70MAIA500S_1
Gyártói cikkszám
A500S-1
Gyártó:
70MAI
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,6 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2023 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer