70mai Dash Cam -  Dash Cam Lite 2 autós kamera
70mai Dash Cam -  Dash Cam Lite 2 autós kamera 70mai Dash Cam -  Dash Cam Lite 2 autós kamera 70mai Dash Cam -  Dash Cam Lite 2 autós kamera
70mai Dash Cam -  Dash Cam Lite 2 autós kamera
70mai Dash Cam -  Dash Cam Lite 2 autós kamera

70mai Dash Cam -  Dash Cam Lite 2 autós kamera

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Típus :
  Autós
 • Max Videófelbontás :
  1080p
 • Kijelző :
  Igen
 • Szín :
  Fekete
 • Akkumlátor :
  Igen
 • GPS :
  Igen
 • G-Senzor :
  Igen
 • Látószög :
  130 °
Leírás

70mai Dash Cam Lite 2

 

Autós kamera - dash cam, autóhoz, CMOS érzékelővel, 2 Mpx felbontású érzékelővel, 130°-os látószöggel, 2"-os kijelzővel, GPS-szel és éjjellátóval, max. videofelbontás Full HD (1920×1080), max. képkocka sebesség 30 sn. /s, sztereó videóhang, kompatibilis micro SD memóriakártyával 64 GB-ig, támogatja a JPEG, H.264, MP4 és MOV formátumokat, USB tápegység, 500 mAh kapacitású akkumulátor

 

70mai Dash Cam Lite 2 autós kamera

Szereld fel járművedet olyan kamerával, amely nem hagy ki egyetlen közlekedési eseményt sem! A 70mai Dash Cam Lite 2 autós kamera rögzíti az összes eseményt az úton és annak környezetében. Még gyenge fényviszonyok között is kiváló minőségű, Full HD 1080P felbontású felvételeket készít. A kamera 2"-es kijelzővel van felszerelve, és egy 500m Ah kapacitású beépített újratölthető akkumulátorral működik.

Full HD 1080P felbontás és 130°-os látószög

A 70mai Dash Cam Lite 2 széles látószögű autós kamerával mindig tökéletesen tiszta felvételeket kapsz Full HD 1080P felbontásban. Emellett 130°-os látószöggel is büszkélkedhet, amely három sávra elegendő. Így nemcsak az előtted haladó autóról lesz felvételed, hanem arról is, hogy mi történik a járdaszegélyen túl, vagy az ellenkező irányban.

 

Hurokfelvétel

Nem kell aggódnod amiatt, hogy elveszítesz egy fontos felvételt, amikor a tárhely eléri a maximális korlátot. Amint nincs elég hely, a régi felvételek automatikusan felülíródnak.

70mai Dash Cam Lite 2 G-érzékelővel

Abban a pillanatban, hogy elhagyod a járművedet, a 70mai Dash Cam Lite 2 figyelő módba vált. Ha a kamera rázkódást érzékel a parkoló autóban, automatikusan elindítja a felvételt. Ha például nekimentek, akkor a baleset időpontját rögzíteni kell. A felvételről egy hangjelzés tájékoztat, amint elindítod az autót. A parkolási üzemmód használatához egy 70 Mai hardwire készletet kell vásárolni.

Időzített felvétel

A 70mai Dash Cam Lite 2 autós kamera az úgynevezett időzített módot tud elindítani, amikor leállítjuk az autót. Ehhez azonban a 70mai Hardwire Kit is szükséges. Ezután folyamatosan 1 képkocka/mp sebességgel rögzít, és minden 30 percnyi felvételt egy percbe tömörít. Így a felvételek nem foglalnak annyi memóriát, és minden pillanatról tudni fogsz, amikor nem ültél az autóban.

Továbbfejlesztett éjszakai látás

Még sötétben vagy éjszaka sem maradsz le a minőségi felvételekről. A nagy, F2.0 rekesznyílással több fényt vonz be, és világosabbá teszi a sötét jeleneteket. A 70mai Dash Cam Lite 2 felvételei mindig gyönyörűen tiszták lesznek. A WDR technológia is szerepet játszik, amely lehetővé teszi, hogy az autós kamera automatikusan beállítsa a felvételek expozíciós egyensúlyát.

Vezérlés mobilalkalmazással

Töltsd le a 70mai mobilalkalmazást, és használd ki a 70mai Dash Cam Lite 2 beépített Wi-Fi-jét, hogy valós idejű felvételeket nézz, vagy saját képeket készíts.

Helymeghatározás és útvonalkövetés külső GPS modullal

Hagyd, hogy a GPS navigáció vezessen utaidon. Szerezz be egy külső GPS modult, amely egyszerűen felragasztható a műszerfalra, és csatlakoztatható a 70mai Dash Cam Lite 2 készülékhez. Valós idejű navigációs adatokat láthatsz. A koordináták mellett az autó sebességére vonatkozó adatokat is megkapod. Minden egyes utazás után egy térkép készül az útról.

 

A 70mai Dash Cam Lite 2 autós kamera legfontosabb jellemzői

 • Full HD 1080P felvétel
 • Betekintési szög: 130°
 • Hurokfelvétel automatikus felülírással
 • G-érzékelő
 • Parkoló üzemmód és időzített üzemmód (70 mai hardwire kit megvásárlása szükséges)
 • GPS helymeghatározás (GPS modult kell vásárolni)
 • Továbbfejlesztett éjszakai látás
 • Mobilalkalmazás
 • Micro USB csatlakozó

 

További adatok
Cikkszám
PERKAM70MAIMIDRIVE D10
Gyártói cikkszám
MIDRIVE D10
Gyártó:
70MAI
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,3 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2023 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer