70mai Power Station -  Power Station Tera 1000 (PN1010A)
70mai Power Station -  Power Station Tera 1000 (PN1010A) 70mai Power Station -  Power Station Tera 1000 (PN1010A) 70mai Power Station -  Power Station Tera 1000 (PN1010A)
70mai Power Station -  Power Station Tera 1000 (PN1010A)
70mai Power Station -  Power Station Tera 1000 (PN1010A)

70mai Power Station -  Power Station Tera 1000 (PN1010A)

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Típus :
  Power Station
Leírás

Tera 1000 erőmű

1000 Wh-s hordozható tápellátás a szabadban!

 • Hordozható & praktikus
 • Strapabíró tartósság
 • Nincs szén-dioxid-kibocsátás
 • Nincs ventilátor zaj
 • EV-minőségű akkumulátorok
 • Power 10 eszközök
 • 2 órás gyors feltöltés
 • Napelemes kompatibilis

Rendkívül sokoldalú, széles körben kompatibilis

1000 Wh, a tökéletes egyensúly a kapacitás és a mobilitás között

Minden alkalomra tervezve. Erősebb, mint az energiabankok, könnyebb, mint a generátorok.

Biztonság, prioritás

Tartós, belülről kifelé tartós, tartós

Miért válassza a Tera-t? Vessünk egy pillantást odabent...

 

Horganyzott acél váz

A Tera horganyzott acél vázat kapott, szemben a versenytársakkal, akik lágyabb alumínium szerkezettel rendelkeznek, vagy egyáltalán nem rendelkeznek szerkezeti támasztékkal. Az váz teljes körű védelmet nyújt a Tera belső karosszériájának, beleértve az elemeket és az invertert is.

 

Fejlett hőelvezetés

Az akkumulátor túlmelegedésének megakadályozása és a ventilátor zajának kezelése érdekében a Tera-t 3 beépített szellőzőtérrel tervezték, beleértve a tetején található dedikált hűtőbordát is. Ez az iparág első innovációja a leghatékonyabb és csendesebb hűtés érdekében.

 

A maximális biztonság érdekében a Tera egy 4-szer akkora tartalék ventilátort szerel fel, mint a versenytársaké, amely elég nagy ahhoz, hogy mind az akkumulátorokat, mind az invertert lehűtse. A ventilátor csak akkor indul be, ha a Tera teljes kapacitással működik, minimálisra csökkentve a zajt.,

Teljesen automatizált gyártás

Míg a piac nagy része még mindig emberi munkaerőt alkalmaz a futószalagon, a Tera termelése teljesen automatizált, kiküszöbölve az emberi hibákat, és ezáltal javítja az összes egység minőségét és konzisztenciáját.

 

EV-minőségű akkumulátorok, megbízhatóság a génekben

Prémium hardver...

A Tera-t tápláló lítium-ion akkumulátorokat a legszélesebb körben használják az elektromos járművekben és az e-kerékpárokban, és a piacon a legkiforrottabb akkumulátortechnológiák közé tartoznak. A 70mai már rendelkezett tapasztalattal az e-robogók és hordozható power bankok fejlesztésében, gazdag ismereteket és kutatás-fejlesztési képességeket gyűjtve az akkumulátorral működő termékekhez, amelyeket a Tera erőműben használt fel.

Kiváló szoftverrel megerősítve.

A Tera akkumulátorait tovább erősíti a Texas Instrument kategóriájában legjobb BMS (Battery Management Systems), egy algoritmus, amely védelmet nyújt a túltöltés, a túlkisütés vagy a túlmelegedés ellen.

Az 1000 ciklust 70% -os kapacitásig futó Tera rendkívül hosszú élettartamú, és körülbelül 5 éves használatot képes támogatni. Extrém, 14 - 113 °F közötti hőmérsékletet is képes kezelni. Használja biztonságosan, függetlenül attól, hogy Alaszkában él, vagy forró grillezőt üzemeltet a közelben.

 

4-utas rugalmas újratöltés

2 órás gyors feltöltés

Csak váltakozó árammal vagy generátorral a Tera 2 órán belül elérheti a teljes feltöltést, és 80% -ra tölthető körülbelül 1 óra múlva.

Felszállni a kempingezésre, de elfelejtette feltölteni a Tera-t tegnap este? Csak csatlakoztassa a váltakozó áramhoz, És készen áll az indulásra, amint befejezte az autó berakodását.

Szerezzen korlátlan energiát a Naptól vagy a futó furgonjától

Élj fenntarthatóan, töltsd fel a napenergiával. A 70mai hordozható napelem 100* 6 óra alatt képes teljesen feltölteni a Tera-t, miközben két extra USB portot kínál mobileszközeihez.

Az átmenő töltéssel a Tera más eszközöket is képes táplálni, miközben önmagát tölti. Csatlakoztassa a jármű szivargyújtójához, és frissen tartja az ételeket az autó hűtőjében, miközben mindenki telefonját és táblagépét táplálja.

*A(z) 70mai Portable Solar Panel 100 külön vásárolható meg.

További adatok
Cikkszám
PERELM70MAIPN1010A
Gyártói cikkszám
PN1010A
Gyártó:
70MAI
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
1,03 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2023 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer