Next Level Racing Szimulátor cockpit - GT Elite Alumínium Ford GT Edition (ülést nem tartalmazza!)
Next Level Racing Szimulátor cockpit - GT Elite Alumínium Ford GT Edition (ülést nem tartalmazza!) Next Level Racing Szimulátor cockpit - GT Elite Alumínium Ford GT Edition (ülést nem tartalmazza!) Next Level Racing Szimulátor cockpit - GT Elite Alumínium Ford GT Edition (ülést nem tartalmazza!) Next Level Racing Szimulátor cockpit - GT Elite Alumínium Ford GT Edition (ülést nem tartalmazza!)
Next Level Racing Szimulátor cockpit - GT Elite Alumínium Ford GT Edition (ülést nem tartalmazza!)
Next Level Racing Szimulátor cockpit - GT Elite Alumínium Ford GT Edition (ülést nem tartalmazza!)

Next Level Racing Szimulátor cockpit - GT Elite Alumínium Ford GT Edition (ülést nem tartalmazza!)

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
  • Szerkezet anyaga :
    alumínium
  • Összecsukható :
    Nem
Leírás

Bemutatjuk a hivatalos Ford licencelt terméket, a Next Level Racing® GTElite Ford GT Edition pilótafülkét. A GTElite Ford GT Edition pilótafülke szabadalmaztatás alatt álló kialakítása merevséget és stabilitást hoz egy új árpontba, így a legjobb középkategóriás alumínium profilú pilótafülke a piacon. 

Prémium kék eloxálási felület, lézergravírozott Ford Oval logó, Ford GT logó és a lézerrel maratott ikonikus Ford GT csíkok, a GTElite Ford GT pilótafülke teszi teljessé a Ford márka élményét a felhasználó számára. Az Elite sorozatunkban látható részletekre és mérnöki munkára való odafigyeléssel a GTElite Ford Edition a kategóriájában lévő középkategóriás pilótafülkékhez képest merevebb, könnyebben összeszerelhető, több zárványt biztosít, miközben jobb minőségű felületet biztosít.

Bár a "4080" profillal a középkategóriás kategóriához igazodva készült, a legmodernebb mérnöki és gyártási technológiákkal, egyedi alkatrészekkel, szerelvényekkel és megerősítésekkel kombinálva a GTElite Ford Edition a legmerevebb középkategóriás pilótafülke.

Ezzel az innovatív eljárással a GTElite Ford GT Edition bizonyos esetekben erősebb, mint a piacon látható hagyományos "16040" pilótafülkék. A kiterjedt ökoszisztémát szem előtt tartva a GTElite frissíthető, hogy kompatibilis legyen a Next Level Racing® Motion termékekkel, és képes arra, hogy a kész készletkészletekkel* többállású pilótafülke-megoldássá alakítható legyen.

Támogatott magasság: 120 -210 cm vagy 4 láb - 6 láb 9 hüvelyk
Támogatott maximális tömeg: 150 kg vagy 330 font
A termék méretei: (L) 148 cm x (Szé) 82,5 cm vagy (Ma) 86,5 cm /(L) 58,3 hüvelyk x Sz 32,5 hüvelyk x Ma 34,1 hüvelyk)
A doboz méretei: 127cm (L) x 40.5cm (Sz) X 25cm (Ma)/ 50 hüvelyk (L) x 15.9 hüvelyk (Szé) x 9.8 hüvelyk (Ma)
A termék súlya: 34,5 kg vagy 76 font
Dobozos súly - 35,8 kg vagy 78,9 font
Cikkszám – NLR-E031

További adatok
Cikkszám
PERNLRNLRE031
Gyártói cikkszám
NLR-E031
Gyártó:
NEXT LEVEL RACING
Mennyiségi egység
db
Garancia
36 hónap
Tömeg:
36 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer