Újdonság
AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr
AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr
AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr
AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr

AROZZI Gaming szék - ENZO Fekete PU bőr

Műveletek a termékkel:
Leírás

Arozzi Enzo
Arozzi Enzo gamer szék, mely elegáns kényelmet nyújt otthon és az irodában is. A hát,támlák és az ülés minőségi párnázása jó támaszt és kényelmet nyújt, melyre szükséged van, ha hosszú órákat ülsz a számítógép előtt. A szintetikus PU bőr tisztítása egyszerű. A szék 360 fokban forgatható, állítható a magassága és hintázhatsz is vele.

 

Svéd minőség
Az Arozzi Enzo Svédországban lett tervezve ergonomikusan kényelmes funkciókkal, melyek kiváló minőségű párnázott háttámlával, könyök támlával és üléssel lettek kiegészítve, amelyek lehetővé teszik a hosszantartó játszást vagy a fáradás nélküli munkát. Az Enzo dizájnt a motorsport kiváló ülései inspirálták, és egyértelműen kifejezi a győzelemhez való hozzáállásodat.

 

Mindig stílusos
Otthon, az irodában, a LAN partikon, a kollégiumban, röviden mindenhol, ahol játszani vagy dolgozni fogsz, az Enzo gamer szék egy magasabb szintre emel – kényelemben és stílusban.

Műszaki paraméterek:
Huzat: PU bőr
Dönthető háttámla: Igen
Az ülés állítható magassága [mm]: 100
Súlya [kg]: 15
Teherbírás: [kg]: 120

Szín: Fekete

További adatok
Cikkszám
PERSZKAROENZOBK
Gyártói cikkszám
ENZO-BK
Gyártó:
AROZZI
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
15 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2023 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer