AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete
AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete
AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete
AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete

AROZZI Gaming asztal - ARENA MOTO Fekete

Műveletek a termékkel:
Leírás
ARENA MOTO
Egy gombnyomással beállíthatja az Arena asztal magasságát. Akár ülve, akár állva szeretne dolgozni, a mechanikus Aréna a megfelelő választás számodra. Az új elektromos kiegészítéssel egy modern és tartós íróasztalt kap és könnyen kezelhető.
 

Jellemzők:


Egészségügyi előnyök
A tanulmányok azt sugallják, hogy az ülés és az állás közötti váltakozás többféle egészségügyi előnnyel járhat, és növelheti a termelékenységet. Szerezzen be egyet még ma, és élvezze a különféle egészségügyi előnyöket, ha többet áll és kevesebbet ül.

Hatalmas teljes felületű egérpad
Az Arena Moto asztal teljes felületét cserélhető mikroszálas egérpad borítja egy kemény MDF lap tetején. Az egérpadot kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjen az 1,31 négyzetméteres, ívelt 14 négyzetméteres Arena Moto asztalhoz, amelynek csúszásgátló gumi alja biztosítja, hogy a helyén maradjon.

Vízálló és könnyen tisztítható
A teljes felületű egérpad vízálló is, így a tisztítás egyszerű és egyszerű. Ha alaposabb tisztítást szeretne, csak dobja be a mosógépet alacsony hőmérsékleten, majd szárítsa meg levegőn.

Kábelkezelés
Az Aréna felületén 3 kivágás található, amelyek egy hálókosárhoz vezetnek, amely szorosan az íróasztal aljához van rögzítve, így könnyedén kezelheti az összes kábelt.

Monitor csatlakoztatás
Az egérpadon és az MDF lapon található 3 kivágás nem csak a kábelek kezeléséhez, hanem a monitorok csatlakoztatásához is alkalmas, és elég tágas ahhoz, hogy 2 nagy méretű monitort elférjen.

Testreszabható előbeállítások
A kijelző 4 számozott gombjával elmentheti azokat a különböző magasságokat, amelyekre az asztalokat be szeretné állítani. Ha lenyomva tartja ezt a gombot, az asztal a pontos magasságra emelkedik vagy süllyed.

Kettős motorszerkezet
Az íróasztal kettős motorjai nagyobb emelési kapacitást tesznek lehetővé, ugyanakkor a gyorsabb és erősebb opció. Vizuálisan is tetszetősebb a lábakban való motoros elhelyezés és emiatt a váz elegáns megjelenése miatt.

Keresztrúd a nagyobb stabilitás érdekében
Az íróasztal lehetséges magassága miatti instabilitás bármilyen formájának kiküszöbölése érdekében a két láb teteje közé egy keresztlécet helyeztek el. Ez nem található meg a legtöbb mechanikus asztalon, de mivel egy játékbeállításon sok esetben nehezebb tárgyak vannak a tetején. Ez elengedhetetlen a stabil és megbízható játékélményhez.

Tartozék fülhallgató akasztó
Az Arena Moto mellé egy fülhallgató akasztó is tartozik. A kijelző elhelyezésétől függően a jobb vagy a bal oldalon az asztal alá rögzíthető

 

Tulajdonságok:

  • Teljes felületű egérpad
  • Az egérpad vízálló és mosógépben mosható
  • Nagy felület 160x82cm/5’3”x2’8,25”
  • 3 kivágás a kábelvezetéshez és a monitor rögzítéséhez
  • A kábelvezető kosár szorosan illeszkedik az íróasztal alá
  • Erős acél lábak a hosszan tartó stabilitásért
További adatok
Cikkszám
PERSZKAROARENAAZARENAMOTO
Gyártói cikkszám
AZ-ARENA-MOTO
Gyártó:
AROZZI
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
27,6 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer