AROZZI Gaming - ZONA padlószőnyeg Fekete/piros
AROZZI Gaming - ZONA padlószőnyeg Fekete/piros AROZZI Gaming - ZONA padlószőnyeg Fekete/piros AROZZI Gaming - ZONA padlószőnyeg Fekete/piros
AROZZI Gaming - ZONA padlószőnyeg Fekete/piros
AROZZI Gaming - ZONA padlószőnyeg Fekete/piros

AROZZI Gaming - ZONA padlószőnyeg Fekete/piros

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Típus :
  padlószőnyeg
Leírás
ZONA PAD
Az új székszőnyeget az egyszerűség szem előtt tartásával tervezték, hogy megvédje a padlót vagy szőnyeget a mielőbbi elhasználódástól. 
 

Zajcsillapítás
A mikroszálas anyag csillapítja a kemény felületű padlókon forgó székgörgők zaját. Ez kiváló lehet azoknak, akik nem akarják zavarni környezetüket a használatból járó hangokkal.

 

Könnyen tisztítható
Amikor a szőnyeg elkezdi összegyűjteni a port és a törmeléket, egyszerűen dobja be a mosógépbe. Csak minimál mennyiségű mosószerre van szüksége a legalacsonyabb hőmérsékleten, utána hagyja megszáradni. Egy másik tisztítási alternatíva a szokásos porszívó használata a gyors tisztítás érdekében.

 

Védje padlóját és csúszásgátlóját
A Floor Mat anyagot arra is tervezték, hogy megvédje a padlót a karcolásoktól, ha olyan padlózata van, amely érzékeny a sérülésekre. Az alján csúszásgátló gumibevonat gondoskodik arról, hogy a padlószőnyeg ugyanazon a helyen maradjon, amíg mozog.

 

Főbb jellemzői:

 • Csúszásgátló gumi alsó rész
 • Csillapítja a szék mozgásának zaját
 • 3mm-es mikroszálas, kerületi varrással
 • Megvédi a padlót a karcolásoktól
További adatok
Cikkszám
PERSZKAROAZZONAPADBR
Gyártói cikkszám
AZ-ZONA-PAD-BR
Gyártó:
AROZZI
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
3,3 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer