Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence Red (Direct Drive ready, piros)
Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence Red (Direct Drive ready, piros) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence Red (Direct Drive ready, piros) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence Red (Direct Drive ready, piros)
Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence Red (Direct Drive ready, piros)
Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence Red (Direct Drive ready, piros)

Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence Red (Direct Drive ready, piros)

Műveletek a termékkel:
Leírás

 

Formula Intelligence Cockpit

Tapasztalja meg az igazi versenyzés izgalmait és dicsőségét a Playseat® Formula Intelligence segítségével
A Playseat® bemutatta az „igazit” – egy vadonatúj pilótafülkét a versenyzés minden típusának rajongói számára. A Playseat® FI Simulator a végső versenyzési élményt kínálja azok számára, akik nem mindig tudnak kimenni a pályára.

„Ez a legjobb szimulátor pilótafülke, és egy igazi F1-es autó vezetésének hiteles érzését kelti” – mondja Fernando Smit, a Playseat® elnöke és alapítója. „2001-ben piacra dobtuk az első Playseat® sim készletünket a fogyasztók számára, és azóta is folytatjuk a versenyszimulátorok létrehozását, amelyek a legvalósághűbb versenyzői élményt nyújtják.”

„Az F1-es versenycsapatokkal, olyan versenyzőkkel, mint Max Verstappennel és a fogyasztóknak szánt hivatalos Playseat®F1 licenccel rendelkező termékkel való 10 évnyi partneri együttműködés után most egy forradalmi koncepciót mutattunk be, amely minden igényüket kielégíti” – folytatja.

A forradalmi Playseat® FI szimulátor erős, határozott és fejlett megjelenésű. A teljesítményre tervezték, és továbbfejlesztett kerettel rendelkezik az eredeti F1-es autós üléspozícióhoz. Ez
segít magával ragadó vezetési élmény megteremtésében – anélkül, hogy a stabilitás, a tartósság és az állíthatóság rovására menne. Ezenkívül a Playseat® FI Simulator gyors és egyszerű beállítást tesz lehetővé a szabadalmaztatott technológia révén. Szinte az összes piacon lévő kormánykerékkel és pedállal kompatibilis, beleértve az összes csúcskategóriás Direct Drive Steering Wheel készletet és a professzionális Sim Pedal készletet is.

„A mechanikai kialakítást is újraterveztük, hogy szimuláljuk az igazi monocoque érzést” – mondja Smit. „A zseniális, minden egyben összeállítás tartalmazhatja az olyan vezető F1-es csapatok logóit és színsémáit is, mint a Mercedes AMG Petronas Formula 1 és a Red Bull Racing.” Az eredmény egy tökéletes versenyszimulátor, amely úgy érzi, mintha önmaga meghosszabbítása lenne. teljesen eltévedsz a játékban, otthon, rendezvényeken vagy eSport versenyeken.

Jellemzők:

 • Sokféle üléspozícióhoz alkalmas; F1, IndyCar, Forma 2, Forma 3, Formula 4, Formula Ford, Formula Renault 2.0, LeMans LMP1 stb.
 • Kompatibilis a piacon lévő összes kormánykerék- és pedálkészlettel
 • Kompatibilis az összes játékkonzollal, PC-játékokkal, PlayStation-szal és Xbox-szal
 • Kompatibilis a piacon kapható összes Direct Drive kormánykerékkel, adapterrel (Moza Racing, Fanatec, SimSteering, Heusinkveld, Simucube)
 • Alkalmas professzionális versenyzők képzésére
 • Alkalmas eSport versenyeken való használatra
 • Állítható testhossz az ideális vezetési pozíció megteremtéséhez szinte bárki számára
 • Szabadalmaztatott állítás a versenyüléshez, a kormánykerékhez és a pedáltávolsághoz
 • Nagy teljesítményű alumínium formula versenyülés héj
 • Kiváló alvázminőség, stabilitás és teljesítmény
 • Egyedi kormánykerék-alkatrészek kaphatók
 • Merev pedállemez a maximális szakítóerő érdekében
 • Könnyen összeszerelhető
 • Szabadalmaztatott tervezés és technológiák
További adatok
Cikkszám
PERPLAPFI00236
Gyártói cikkszám
PFI.00236
Gyártó:
PLAYSEAT
Mennyiségi egység
db
Garancia
36 hónap
Tömeg:
35 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer