Playseat® Tartozék - Direct Drive PRO Adapter
Playseat® Tartozék - Direct Drive PRO Adapter Playseat® Tartozék - Direct Drive PRO Adapter
Playseat® Tartozék - Direct Drive PRO Adapter
Playseat® Tartozék - Direct Drive PRO Adapter

Playseat® Tartozék - Direct Drive PRO Adapter

Műveletek a termékkel:
Leírás
Playseat® Direct Drive PRO Adapter lehetővé teszi, hogy felszerelje a Direct Drive kormánykereket, hogy ellenálljon az epikus méretű visszacsatolásnak.

 

Sebességőrülteknek készült

Készen állsz a valaha volt legintenzívebb és legizgalmasabb versenyélményre? A Playseat® Direct Drive PRO Adapter pontosan ezt kínálja Önnek. A tengelytávra szerelt Direct Drive kormánykerékkel kombinálva még a legszélsőségesebb erő-visszacsatolást is kezeli. Óhatatlanul mélyen a csontjaidban fogod érezni, és ez csak egy dolgot jelenthet: most lélegzetelállító versenyt éltél át a dobogóra.

 

Teljesen testreszabható

Ez a tartó teljesen állítható, így megtalálhatja a tökéletes kormányhelyzetet. Ez egy kötelező kiegészítő a Playseat® sim versenyszimulátorhoz Direct Drive kormánykerékkel kombinálva, és tökéletes irányítást biztosít a versenyzés digitális világában.

 

Teljes kompatibilitás

A Playseat® Direct Drive PRO Adapter a piacon kapható összes Direct Drive kormánykerékkel kompatibilis (Fanatec Podium, SimSteering, Heusinkveld, Simucube 2 Pro stb.) A Playseat® Sensation PRO és a Formula Intelligence készülékekre is felszerelhető.

További adatok
Cikkszám
PERPLADDPROA
Gyártói cikkszám
R.AC.00260
Gyártó:
PLAYSEAT
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,33 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer