AROZZI Gaming szék - PRIMO Premium bőr fekete
AROZZI Gaming szék - PRIMO Premium bőr fekete AROZZI Gaming szék - PRIMO Premium bőr fekete AROZZI Gaming szék - PRIMO Premium bőr fekete
AROZZI Gaming szék - PRIMO Premium bőr fekete
AROZZI Gaming szék - PRIMO Premium bőr fekete

AROZZI Gaming szék - PRIMO Premium bőr fekete

Műveletek a termékkel:
Leírás
Arozzi Primo
 
Egy kifinomult szék, amely ugyanabból a bőrből készült, mint a pazar sportautókban. A megjelenéshez illeszkedik a kényelem, a hozzáadott perforált részletek pedig azt a fokozott légáteresztő képességet adják, amelyet a szövetszékekben kereshet:

 

  • Teljes bőr anyag
  • Puha nyakpárna velúrból
  • Beépített állítható deréktámasz rendszer
  • Állítható magasságú gázrugó, amely akár 145 kg / 320 font terhelést is támogat
  • Nagy és tágas ülés és háttámla
  • Erős fémváz és alumínium tengelytáv
  • Profi záródó billenő mechanizmus és 4D kartámasz
  • Nagy prémium görgők

Jellemzők


Velúr nyakpárna
A Primo Premium Full Leather nyakpárnája jó rugalmasságú velúrból készült. Ennek köszönhetően erős és tartós, ugyanakkor puha és kényelmes.

Alumínium alap
A Primo Full Leather tengelytávja alumíniumból készült, így rendkívül tartós, ugyanakkor tiszta és fémes megjelenést is kölcsönöz neki.
100% teljes olasz bőr
A luxus sportautókban használt anyag ugyanolyan előkelő, mint jó megjelenésű. 4 tiszta színben kapható, bármilyen környezetbe illeszkedik.

Továbbfejlesztett hab
Az Arozzi Primo Full Leather új és továbbfejlesztett öntött habkeverékkel rendelkezik. Rendkívüli kényelmet és nagy támogatást biztosít. Úgy tervezték, hogy olyan szilárdságot érjen el, amely előnyös a testtartásában, és páratlan tartósságot biztosít.

Funkcionalitás


Állítható magasságú
A fogantyúval állítható az ülés magassága. Találd meg a számodra tökéletes pozíciót!

Állítható háttámla
Keményen dolgozik és pihenésre van szüksége? Döntse meg a háttámlát 4°-os zárható lépésekben. Találja meg az Ön számára megfelelő szöget, amely kiegészíti testét és testtartását.

Ringató funkció
A szék rögzíthető fix függőleges helyzetbe, vagy kinyitható, hogy szabadon dönthető előre-hátra 12°-ig hintázható mozdulatokkal. A beállító kerék segítségével állítsa be a kívánt ellenállást.

Lock-Tilt funkció
Mintha a széked néhány fokkal hátradőlt volna? A záródöntés funkció lehetővé teszi, hogy az ülés és a háttámla ne csak hátradőljön, hanem az Ön számára megfelelő helyzetben is rögzíthető legyen.

4D karfa
A karfa 4 dimenzióban állítható, néhány gomb megnyomásával mozgatható. A megnövelt állíthatóságnak köszönhetően alkarja és könyöke megkapja a támaszt és a kényelmet, miközben Ön hosszú ideig keményen dolgozik vagy játszik.

Beépített deréktámasz
A háttámla állítható belső deréktámasszal rendelkezik, amelyet a háttámla oldalán található gomb vezérel.

További adatok
Cikkszám
PERSZKAROPRIMOPREMBK
Gyártói cikkszám
PRIMO-PREM-BK
Gyártó:
AROZZI
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
26 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer