AROZZI Gaming asztal - ARENA Deep Purple Galaxy
AROZZI Gaming asztal - ARENA Deep Purple Galaxy AROZZI Gaming asztal - ARENA Deep Purple Galaxy
AROZZI Gaming asztal - ARENA Deep Purple Galaxy
AROZZI Gaming asztal - ARENA Deep Purple Galaxy

AROZZI Gaming asztal - ARENA Deep Purple Galaxy

Műveletek a termékkel:
Leírás

 

Arozzi Arena asztal

Svéd tervezőink azért alkották meg, hogy optimalizálja játék- és számítástechnikai élményét használható funkciókkal, masszív, hosszú élettartamú anyagokkal és egyszerű esztétikával. Az IGN.com az Arénát a piac egyik legjobb játékstílusú asztalaként értékelte: „Legjobb dedikált játék számítógépes asztal”.

 

Tulajdonságok:

  • Teljes felületű egérpad
  • Az egérpad vízálló és mosógépben mosható
  • Nagy felület 160x82cm/5’3”x2’8,25”
  • 3 kivágás a kábelvezetéshez és a monitor rögzítéséhez
  • A kábelvezető kosár szorosan illeszkedik az íróasztal alá
  • Erős acél lábak a hosszan tartó stabilitásért

Jellemzők:

Hatalmas teljes felületű egérpad
Az Arena asztal teljes felületét cserélhető mikroszálas egérpad borítja egy kemény MDF lap tetején. Az egérpadot kifejezetten úgy tervezték, hogy illeszkedjen az 1,31 négyzetméteres, ívelt 14 négyzetméteres Arena asztalhoz, amelynek csúszásgátló gumi alja biztosítja, hogy a helyén maradjon.

Vízálló és könnyen tisztítható
A teljes felületű egérpad vízálló is, így a tisztítás egyszerű és egyszerű. Ha alaposabb tisztítást szeretne, csak dobja be a mosógépet alacsony hőmérsékleten, majd szárítsa meg levegőn.

Kábelkezelés
Az Aréna felületén 3 kivágás található, amelyek egy hálókosárhoz vezetnek, amely szorosan az íróasztal aljához van rögzítve, így könnyedén kezelheti az összes kábelt.

Monitor melléklet
A 3 kivágás nem csak a kábelkezelésre szolgál, hanem a monitorok csatlakoztatására is. A 160 cm-es (5’3”) széles íróasztal elég tágas ahhoz, hogy 3 nagyméretű monitor elférjen benne.

Állítható magasságú
Az arénát erős acéllábak tartják, amelyek magassága 10 cm-ig (3,9 hüvelyk) állítható. Használja a hatszögletű kulcsot a lábak kiegyenesítéséhez, és további stabilitást biztosít. A lábak alatt 4 egyensúlybeállító gomb is található, amelyek megakadályozzák az íróasztal ingadozását, így alkalmazkodni tud az Ön személyes környezetéhez.

További adatok
Cikkszám
PERSZKAROARENADEEPPGALAXY
Gyártói cikkszám
ARENA-DEEPP-GALAXY
Gyártó:
AROZZI
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
27,6 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer