Újdonság
AROZZI Gaming asztal - ARENA ANGELO Gun Metal
AROZZI Gaming asztal - ARENA ANGELO Gun Metal AROZZI Gaming asztal - ARENA ANGELO Gun Metal AROZZI Gaming asztal - ARENA ANGELO Gun Metal
AROZZI Gaming asztal - ARENA ANGELO Gun Metal
AROZZI Gaming asztal - ARENA ANGELO Gun Metal

AROZZI Gaming asztal - ARENA ANGELO Gun Metal

Műveletek a termékkel:
Leírás

 

Arozzi Arena Angelo asztal

Engedd szabadjára a játékrendszeredben rejlő valódi lehetőségeket a vadonatúj Arozzi Arena Angelo-val, amely a híres Arozzi Arena játékasztal élvonalbeli sarokasztali változata. A játékosokat szem előtt tartva tervezett Arena Angelo zökkenőmentesen ötvözi a formát és a funkciót, hogy létrehozza a tökéletes játékvezérlő központot.


Tulajdonságok

  • Teljes felületű egérpad
  • Az egérpad vízálló és mosógépben mosható
  • Nagy felület minden igényt kielégít
  • 3 kivágás a kábelvezetéshez és a monitor rögzítéséhez
  • Kábelkezelő kosár, amely szorosan illeszkedik az íróasztal alá
  • Erős acél lábak a hosszan tartó stabilitásért


Jellemzők
 

Full Surface egérpad
Az Arena Desk teljes felületét cserélhető mikroszálas egérpad borítja egy kemény MDF lap tetején. Ez a speciálisan kialakított egérpad tökéletesen illeszkedik az Arena Angelo Desk ívelt elrendezéséhez, és a csúszásgátló gumi alsó része garantálja, hogy szilárdan a helyén marad.

Vízálló és könnyen tisztítható
Ezenkívül a teljes felületű egérpad vízálló a könnyű tisztítás érdekében. A mélyebb tisztítás érdekében egyszerűen dobja be a mosógépbe alacsony hőmérsékleten, majd szárítsa meg a levegőn. A karbantartás egyszerű!

Magasság beállítása
Az arénát erős acéllábak tartják, amelyek magassága 10 cm-ig állítható. Használja a hatszögletű kulcsot a lábak kiegyenesítéséhez, és további stabilitást biztosít. A lábak alatt 4 egyensúlybeállító gomb is található, amelyek megakadályozzák az íróasztal ingadozását, így alkalmazkodni tud az Ön személyes környezetéhez.

Kábelkezelés
Az Aréna három stratégiailag elhelyezett felületi kivágással rendelkezik, amelyek a kábeleket szépen az íróasztal alatt szorosan rögzített hálókosárhoz vezetik. Ez az áramvonalas rendszer leegyszerűsíti a kábelkezelést, diszkréten távol tartja őket szem elől, és javítja az íróasztal esztétikáját.

Monitor csatlakoztatás
Ez a három kivágás kettős célt szolgál, nemcsak a hatékony kábelkezelést, hanem a monitorállványok rögzítését is. Az Angelo íróasztal rendkívül sok helyet kínál akár három nagy méretű monitor egyidejű elféréséhez, valamint tökéletesen beilleszti Önt a cselekvés közepébe, miközben a monitorok közvetlenül Ön felé néznek az asztal formájának köszönhetően.

Helytakarékos
Maximalizálja játékterét az Arena Angelo egyedi sarokkialakításával. Tökéletesen testreszabott, hogy bármilyen helyiségbe illeszkedjen, ez az íróasztal minden centimétert optimalizál, így szabadon testreszabhatja játékmenedékét anélkül, hogy a helyben kompromisszumot kellene kötnie.

Könnyű összeszerelés
Nem kell stresszelni a bonyolult összeszerelési folyamatok miatt. Az Arena Angelo-t problémamentes beállításra tervezték, így pillanatok alatt belemerülhet a játék kalandjaiba.

Ergonómiai kiválóság
A kényelemre és tartósságra épített Arena Angelo tágas és ergonomikus asztali géppel rendelkezik, amely bőséges helyet biztosít több monitornak, perifériának és minden játékhoz szükséges kelléknek. Mondjon búcsút a rendetlenségnek, és köszönjön a szervezett játékboldogságnak.

Tartozék fülhallgató akasztó
Az Arena Angelo tartozéka egy fülhallgató akasztó is. Rögzíthető az íróasztal alá, jobb vagy bal oldalon.

 

Specifikáció  
Terhelhetőség  80 kg
Magasság  71cm - 81cm
Dobozok száma 2
1. doboz mérete  103 x 53 x 35 cm
2. doboz mérete  109 x 76 x 11.5 cm
Nettó súlya  46.7 kg
További adatok
Cikkszám
PERSZKAROARENAANGELOGM
Gyártói cikkszám
ARENA-ANGELO-GM
Gyártó:
AROZZI
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
24,9 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer