AROZZI Gaming  - ZONA Quattro padlószőnyeg Galaxy
AROZZI Gaming  - ZONA Quattro padlószőnyeg Galaxy AROZZI Gaming  - ZONA Quattro padlószőnyeg Galaxy AROZZI Gaming  - ZONA Quattro padlószőnyeg Galaxy
AROZZI Gaming - ZONA Quattro padlószőnyeg Galaxy
AROZZI Gaming  - ZONA Quattro padlószőnyeg Galaxy

AROZZI Gaming - ZONA Quattro padlószőnyeg Galaxy

Műveletek a termékkel:
Leírás
ZONA PAD Quattro

A székszőnyeget a sokoldalúság szem előtt tartásával tervezték, hogy irodája vagy berendezése friss és modern megjelenést biztosítson, ugyanakkor illeszkedjen az Ön által keresett stílushoz. Akár egy élénkebb, az RGB-stílusú beállításokhoz illő dizájnt részesít előnyben – vagy valami diszkrétebb semleges beállítást, nálunk megtalálja, amire szüksége van!

 

Kiemelt tulajdonságok:

  • Csúszásgátló gumi alsó rész
  • Csillapítja a szék mozgásának zaját
  • Mikroszálas, kerületi varrással
  • Megvédi a padlót a karcolásoktól

Jellemzők

Zajcsillapítás
A mikroszálas anyag csillapítja a kemény felületű padlókon forgó székgörgők zaját. Ez kiváló azoknak, akik nem akarják zavarni a szomszédokat, vagy akik albérletben laknak a szomszédokkal.

Könnyen tisztítható
Amikor a Zona Floor Pad elkezd felhalmozódni a port és a törmeléket, egyszerűen dobja be a mosógépbe. Csak egy enyhe mennyiségű mosószerre van szüksége a legalacsonyabb hőmérsékleten, és hagyja levegőn megszáradni, hogy újszerű megjelenésű legyen. Egy másik tisztítási alternatíva a szokásos porszívó használata a gyors tisztítás érdekében.

Védje padlóját és csúszásgátlóját
A Floor Mat anyagot arra is tervezték, hogy megvédje a padlót a karcolásoktól, ha olyan padlózata van, amely érzékeny a sérülésekre. Az alján csúszásgátló gumibevonat gondoskodik arról, hogy a padlószőnyeg ugyanazon a helyen maradjon, amíg Ön mozog.

További adatok
Cikkszám
PERSZKAROAZZONAQTROGALAXY
Gyártói cikkszám
AZ-ZONA-QTRO-GALAXY
Gyártó:
AROZZI
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
3,8 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer