Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér)
Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér) Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér)
Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér)
Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér)

Playseat® Szimulátor cockpit - Formula Intelligence F1® Edition (Direct Drive ready, fehér)

Műveletek a termékkel:
Leírás

Playseat® Formula Intelligence - F1® Edition

Lépj be az igazi professzionális F1® versenyzés birodalmába az új Playseat® Formula Intelligence - F1® Edition segítségével. Az állítható kialakítás minden felhasználó számára tökéletes illeszkedést biztosít, míg a finoman hangolt csőváz páratlan erő-visszacsatolást biztosít, amely képes ellenállni a legerősebb közvetlen hajtású berendezéseknek. A legjobb minőségű anyagokból készült versenypilótafülke magával ragadó és tartós élményt nyújt. Ez nem csak egy versenyülés, hanem egy átjáró is ahhoz, hogy a lehető legközelebb kerüljünk az igazihoz. Fejleszd versenytudásodat, és szerezd meg az utolsó tizedeket a Playseat® Formula Intelligence - F1® Edition segítségével.

 

Direct Drive képesség és korlátlan testreszabási lehetőség
A Playseat® Formula Intelligence - F1® Edition lehetőséget kínál arra, hogy a közvetlen meghajtású kormánykerekek és pedálok széles választékát rögzítse az előre kifúrt tágas (és adaptálható) alaplapokra. A piac legerősebb közvetlen meghajtású berendezéseinek kezelésére tervezték. Az F1-es versenyzők által érzett hiteles visszajelzést nyújtja.

 

Állíthatóság és stabilitás
A kormánykerék- és pedáldőlésszög-beállítások széles skálájának köszönhetően minden méretű felhasználó megtapasztalhatja az eredeti F1-es versenypozíciót. A szabadalmaztatott Forcelock™ 2.0 rendszerrel könnyedén csúsztathatja a kerekeket és az üléseket.

 

Kiváló minőségű anyagok
A kiváló minőségű PU anyag, az eloxált alumínium alkatrészek és az áramlási formával kialakított szénacél csövek a legvalósághűbb visszajelzést biztosítják, akárcsak a pályán. A Playseat® Formula Intelligence - F1 Edition napjaink legkiválóbb anyagait tartalmazza a tökéletes teljesítmény és tartósság érdekében.

 

Hivatalos F1® Livery és Integrált VESA monitortartó
A közös látásmód és innovációs kultúra révén a Playseat® Formula Intelligence versenyszimulátor kiérdemelte az exkluzív és hivatalos F1® festést, amely hiteles és elegáns befejezést ad ehhez a versenyzés által ihletett pilótafülke kialakításhoz. A legtöbb játékmonitorral kompatibilis, integrált VESA monitortartó azonnal az akcióba visz, és ezt a versenyek által ihletett pilótafülkét a végső F1® élménnyé varázsolja.

További adatok
Cikkszám
PERPLAPFI00332
Gyártói cikkszám
PFI.00332
Gyártó:
PLAYSEAT
Mennyiségi egység
db
Garancia
36 hónap
Tömeg:
49,5 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer