Moza Racing kormány - R3 PC/XBOX Szimulátor szett (Direct Drive, R3 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs)
Moza Racing kormány - R3 PC/XBOX Szimulátor szett (Direct Drive, R3 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs) Moza Racing kormány - R3 PC/XBOX Szimulátor szett (Direct Drive, R3 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs) Moza Racing kormány - R3 PC/XBOX Szimulátor szett (Direct Drive, R3 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs) Moza Racing kormány - R3 PC/XBOX Szimulátor szett (Direct Drive, R3 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs) Moza Racing kormány - R3 PC/XBOX Szimulátor szett (Direct Drive, R3 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs)
Moza Racing kormány - R3 PC/XBOX Szimulátor szett (Direct Drive, R3 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs)
Moza Racing kormány - R3 PC/XBOX Szimulátor szett (Direct Drive, R3 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs)

Moza Racing kormány - R3 PC/XBOX Szimulátor szett (Direct Drive, R3 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs)

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Tipus :
  Kormány
 • PC :
  Igen
 • Kapcsolat típusa :
  Vezetékes
Leírás

MOZA R3 Versenykormány PC/XBOX Szett

Tapasztalja meg a versenyzés következő szintjét a MOZA R3 csomaggal. Lenyűgöző 3,9 Nm nyomatékú közvetlen meghajtásával, személyre szabható menetmódjaival, valamint robusztus alumínium-, bőr- és acélszerkezetével páratlan minőséget és tartósságot biztosít. A MOZA Pit House vezérlőközpont kényelmes eszközfelügyeletet, beállítások módosítását és előre beállított betöltést kínál. Növelje versenyfelszerelését még ma, és élje át a teljesítmény és a precizitás új korszakát.

Ez egy komplett szimulátor szett, amely tartalmazza a bázist, kormánykereket, 2 pedált és egy asztali bilincset. A MOZA R3 kombináció egy közvetlen meghajtással rendelkezik (Direct Drive), amely elindítja a virtuális versenyzést. Az alkatrészek alaposan megtervezettek, könnyen beállíthatók, és alkalmazkodnak az egyéni szintű DD bázis választáshoz.

Hivatalosan Xbox-ra licencelve, hogy élvezhesse a zökkenőmentes és kivételes teljesítményt Xbox konzolokon és persze PC-n egyaránt! Mindegyik Moza Racing bázis kompatibilis az összes Moza Racing kormánykerékkel!

 

MOZA Pit House Control Suite – Egy kattintással elindítható szoftver

Az R3 csomagot a MOZA Pit House és a MOZA APP is vezérelheti. A sim versenyzők egyszerű testreszabását és kényelmét szolgálják. Intuitív és könnyen navigálható. A szoftverben az Ön személyes vezetési preferenciáinak megfelelő beállításai könnyen beállíthatók, és elmenthetők a következő gyors indításhoz.

Vezérlőközpont, kényelmes és gyors - A MOZA Pit House vezérlőközpont lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy ellenőrizzék egy eszköz állapotát, módosítsák a beállításokat és betöltsék az előre beállított értékeket.
Indítás egy kattintással – Az olyan vezetési módokat, mint a GT, a teljesítményautó, a formula, a rally, a drift és a gokart, egyedileg a versenyzők számára tervezték.
Nézze meg, mit érzel – Az R3 különböző vezetési élményeket képes szimulálni.
Egyéni beállítások – A felhasználó egyéni beállításokat hozott létre a legjobb versenyzési élmény érdekében.
Ökorendszer-frissítés egy kattintással – Ha firmware-t kell frissíteni, a felhasználók egyetlen kattintással frissíthetik az összes eszközt a vezérlőközpontban.

 

Csomag tartalma:

 • R3 bázis (Direct Drive)
 • ES kormánykerék
 • SR-P Lite pedál (fék, gáz)
 • Bilincs

*Hardverplatform: PC/XBOX (nem kompatibilis Playstation konzollal); Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb!

 

Hivatalos leírás:

További adatok
Cikkszám
PERMOZRS053
Gyártói cikkszám
RS053
Gyártó:
MOZA RACING
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
11,4 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer