Moza Racing kormány - R5 PC Szimulátor szett (Direct Drive, R5 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs)
Moza Racing kormány - R5 PC Szimulátor szett (Direct Drive, R5 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs) Moza Racing kormány - R5 PC Szimulátor szett (Direct Drive, R5 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs) Moza Racing kormány - R5 PC Szimulátor szett (Direct Drive, R5 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs) Moza Racing kormány - R5 PC Szimulátor szett (Direct Drive, R5 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs)
Moza Racing kormány - R5 PC Szimulátor szett (Direct Drive, R5 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs)
Moza Racing kormány - R5 PC Szimulátor szett (Direct Drive, R5 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs)

Moza Racing kormány - R5 PC Szimulátor szett (Direct Drive, R5 bázis, ES kormány, SR-P Lite pedál, bilincs)

Műveletek a termékkel:
Részletes adatok
 • Tipus :
  Kormány
 • PC :
  Igen
 • Kapcsolat típusa :
  Vezetékes
Leírás

MOZA R5 Versenykormány Szett

Tapasztalja meg a versenyzés következő szintjét a MOZA R5 csomaggal. Lenyűgöző 5,5 Nm nyomatékú közvetlen meghajtásával, személyre szabható menetmódjaival, valamint robusztus alumínium-, bőr- és acélszerkezetével páratlan minőséget és tartósságot biztosít. A MOZA Pit House vezérlőközpont kényelmes eszközfelügyeletet, beállítások módosítását és előre beállított betöltést kínál. Növelje versenyfelszerelését még ma, és élje át a teljesítmény és a precizitás új korszakát.

Ez egy komplett szimulátor szett, amely tartalmazza a bázist, kormánykereket, 2 pedált és egy asztali bilincset. A MOZA R5 kombináció egy közvetlen meghajtással rendelkezik (Direct Drive), amely elindítja a virtuális versenyzést. Az alkatrészek alaposan megtervezettek, könnyen beállíthatók, és alkalmazkodnak az egyéni szintű DD bázis választáshoz.

Mindegyik Moza Racing bázis kompatibilis az összes Racing Moza kormánykerékkel!

MOZA Pit House Control Suite – Egy kattintással elindítható szoftver

Az R5 csomagot a MOZA Pit House és a MOZA APP is vezérelheti. A sim versenyzők egyszerű testreszabását és kényelmét szolgálják. Intuitív és könnyen navigálható. A szoftverben az Ön személyes vezetési preferenciáinak megfelelő beállításai könnyen beállíthatók, és elmenthetők a következő gyors indításhoz.

Vezérlőközpont, kényelmes és gyors - A MOZA Pit House vezérlőközpont lehetővé teszi a versenyzők számára, hogy ellenőrizzék egy eszköz állapotát, módosítsák a beállításokat és betöltsék az előre beállított értékeket.
Indítás egy kattintással – Az olyan vezetési módokat, mint a GT, a teljesítményautó, a formula, a rally, a drift és a gokart, egyedileg a versenyzők számára tervezték.
Nézze meg, mit érzel – Az R5 különböző vezetési élményeket képes szimulálni.
Egyéni beállítások – A felhasználó egyéni beállításokat hozott létre a legjobb versenyzési élmény érdekében.
Ökorendszer-frissítés egy kattintással – Ha firmware-t kell frissíteni, a felhasználók egyetlen kattintással frissíthetik az összes eszközt a vezérlőközpontban.

 

Csomag tartalma:

 • R5 bázis (Direct Drive)
 • ES kormánykerék
 • SR-P Lite pedál (fék, gáz)
 • Bilincs

*Hardverplatform: PC (nem kompatibilis Xbox, Playstation konzollal); Operációs rendszer: Windows 7 vagy újabb!

 

Hivatalos leírás:

További adatok
Cikkszám
PERMOZRS20
Gyártói cikkszám
RS20
Gyártó:
MOZA RACING
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
12,8 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer