Moza Racing kiegészítő - R21 PC Bázis (Direct Drive, 21Nm)
Moza Racing kiegészítő - R21 PC Bázis (Direct Drive, 21Nm) Moza Racing kiegészítő - R21 PC Bázis (Direct Drive, 21Nm) Moza Racing kiegészítő - R21 PC Bázis (Direct Drive, 21Nm)
Moza Racing kiegészítő - R21 PC Bázis (Direct Drive, 21Nm)
Moza Racing kiegészítő - R21 PC Bázis (Direct Drive, 21Nm)

Moza Racing kiegészítő - R21 PC Bázis (Direct Drive, 21Nm)

Műveletek a termékkel:
Leírás
R21 Direct Drive Bázis
 
A 21 Nm-es forgatónyomatékkal az R21 rendkívül széles nyomatéktartományt tud biztosítani, amely pontosan reprodukálja a legjobb versenyautók dinamikus kormányzási jellemzőit az F1-től az IndyCarig. Érezze az utat a kormányon keresztül.

 

Hat kulcsfontosságú technológia, szakértők által

Az elektromos motorok szakértői által nagy koncentrációval tervezett forgórész innovatív V-alakú szerkezeteket használ, amelyek a szélső végét az egyik oldalon, valamint a töredékes résre koncentrált tekercselést alkalmazzák. Ugyanazon térfogat mellett az R21 maximális nyomatéka 30%-kal nagyobb. A tovább optimalizálták a nyomatékok, így tökéletes sima kormányzási élményt nyújtanak.


Az R21 forgórésze egy háromszorosan lépcsőzetes ferde pólusú kialakítás, amely általánosan megtalálható az elektromos gépjárművekben, és biztosítja a kiegyensúlyozott, vibrációmentes motort. A magas réz tértényező és a háromszorosan eltolt ferde pólusú rotor kombinációja olyan motort eredményez, amely megnövelt nyomatékot és dinamikus tartományt biztosít, és nagymértékben csökkenti a nyomaték hullámzását a hagyományos sim versenymotorokhoz képest.

 

Ultra alacsony statikus nyomaték

Érezzen mindent az optimalizált motorkialakításon keresztül, amely gyakorlatilag nulla nyomaték hullámzást kínál. Az erőteljes nyomatékleadással kombinálva az erős fékezés, padkázás és a driftelés erősebbek, mint valaha.

 

Sebességfüggő Force Feedback csillapítás

Ez a funkció növeli az FFB hatását a jármű sebességének növekedésével, és csökkenti a csillapítást, amikor a jármű sebessége csökken, hogy pontosan utánozzon egy valódi versenyautót, ami nagyobb sebességű stabilitást és alacsony sebességű manőverezhetőséget eredményez.

 

MOZA Pit House Control Center

MOZA aktívan fejlesztett Pit House Control Suite-ja lehetővé teszi a versenyzés élményének maximális testreszabását. Tekintse meg az egyes eszközök állapotát, állítsa be a maximális fordulási szöget, visszacsatolást, pedálutat, LED-jelzőket és még sok mást.

Az előre beállított beállításoknak és a könnyen érthető beállításoknak köszönhetően a kezdők élvezhetik a sok népszerű versenyautó számára biztosított plug and play élményt. Minden beállítás teljesen személyre szabható, a profi versenyzők finomhangolhatják beállításaikat a maximális erősítés érzése és pontossága érdekében.

 

Hivatalos leírás:

További adatok
Cikkszám
PERMOZRS033
Gyártói cikkszám
RS033
Gyártó:
MOZA RACING
Mennyiségi egység
db
Garancia
36 hónap
Tömeg:
13,8 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer