Moza stabilizátor - AirCross S (All-In-One)
Moza stabilizátor - AirCross S (All-In-One) Moza stabilizátor - AirCross S (All-In-One) Moza stabilizátor - AirCross S (All-In-One)
Moza stabilizátor - AirCross S (All-In-One)
Moza stabilizátor - AirCross S (All-In-One)

Moza stabilizátor - AirCross S (All-In-One)

Műveletek a termékkel:
Leírás

 

MOZA AirCross S

A kompatibilitás mindenek felett!
Egy igazán sokoldalú játékos! AirCross S kompatibilis több különböző méretű kamerával, például tükör nélküli kamerákkal, akciókamerákkal és mobiltelefonokkal, hihetetlenül változatos fényképezési élményt nyújt, és készen áll az összes fényképezőgéppel való használatra! Azonnali eszközt váltási lehetőség, hogy könnyedén megfeleljen a többfeladatos felvételi igényeknek.

A nagyobb teherbírás és valódi 3 az 1-ben funkció!
A nagy teljesítmény nagy kompatibilitást jelent – A mindössze 700 g súlya eléri a 1,8 kg-os hasznos teherbírást, ami lehetővé teszi a kamerák széles skálájának használatát.
Fotózz, ahogy csak te tudsz! Az univerzális, kétrétegű, 1/4"-es adapterrel két kameraeszköz elhelyezése gyorsan, és egyszerű. Hosszú fókusz a lenyűgöző portré módhoz, míg a széles fókusz kiszélesíti a látómezőt, így hatalmas tájat rögzíthet. Soha ne maradjon le egyetlen részletről sem! A kibővített tengelykar-tartomány lehetővé teszi, hogy több hely mellett egyensúlyozzon a különböző típusú kamerák számára, így az AirCross S legjobban megfelel az Ön filmezési stílusának és korlátlan kreatívitásának.

Quick Switch
Kettős kameratartó. Többkamerás beállítás

Fast Transition
Arca-Swiss gyorskioldóval rendelkezik, amely zökkenőmentesen támogatja a Slypod vagy állványok közötti váltást.

Instant Shooting
Kevesebb mozdulat és gyors rögzítés

 

Speciális fényképezési módok:

  • Inception Mode
  • Timelapse
  • Dolly Zoom
További adatok
Cikkszám
PERMOZMPS01
Gyártói cikkszám
MPS01
Gyártó:
MOZA
Mennyiségi egység
db
Garancia
24 hónap
Tömeg:
0,6 kg
Legnépszerűbb termékek
Legutóbb megtekintett termékek
© 2015-2024 Cédrus Számítástechnikai Kft. Minden jog fenntartva. Készítette: Vision-Software Octopus 8 ERP, Integrált Vállalatirányítási és Ügyviteli Rendszer